"Palladium Rīga" islandieši "FM Belfast"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6.oktobrī jaunajā koncertzālē "Palladium Rīga" uzstāsies mūziķi no Islandes - grupa "FM Belfast", informē koncertaģentūras "Positivus Music" pārstāve Līga Andžāne. Biļetes par Ls 11.00 pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā. Piedalies konkursā (skat. resursus) un varbūt tiksi uz koncertu bez maksas!

Par "ballīšu grupu" dēvētie islandieši "FM Belfast" radās kā studijas koncepts 2005.gadā, bet drīz vien pārtapa īstā grupā, kad pirmo reizi 2006.gadā uzstājās kāda mākslas projekta ietvaros alā Farēru salās.

"FM Belfast" piemīt pāri plūstoša, spēcīga enerģija, un katra uzstāšanās ir negaidīta, eksplozīva, aizraujoša un jautra performance. Grupas mūzika ir eklektisks kokteilis, kurā sajaukts digitalizēts sinti pops, elektropops, un tajā jaušama ietekme gan no "New Kids On the Block", gan "Rage Against the Machine", mūziku raksturo Andžāne.

Koncertos "FM Belfast" sastāvs svārstās no trim līdz pat 45 cilvēkiem - atkarībā no tā, kas ir pieejams koncerta laikā un instrumentu klāstā, un ir arī tādi retumi kā, piemēram, govju zvani. Ietekmīgais amerikāņu mūzikas žurnāls "Spin" uzslavējis grupas dzīvās uzstāšanās, un vairāki citi amerikāņu mūzikas žurnāli atzinuši "FM Belfast" par vienu no tām, kas šogad noteikti bija jāredz pasaulē lielākajā jauno grupu festivālā "SXSW" Teksasā, ASV.

Grupas dalībniekiem patīk uzstāties, un tā ir nospēlējusi neskaitāmus koncertus Eiropas klubos un festivālos. Šajā vasarā iznāks "FM Belfast" otrais albums.

Tiem, kam dzimšanas diena ir oktobra sākumā, ir palaimējies – dzimšanas dienas ballīte noteikti būs izdevusies, jo tajā spēlēs labākā un jautrākā ballīšu grupa – "FM Belfast"!

"Palladium Rīga" atrodas kādreizējā kinoteātra "Palladium" telpās Rīgā, Marijas ielā 21, ieeja no Pērses ielas. Koncertu klubs "Palladium" saglabājis kinozāles kādreizējo pusapaļo formu, un tajā divos līmeņos ir izbūvēti skatītāju balkoni. "Palladium Rīga" jaunās telpas tika atklātas 30.septembrī ar Džeimsa Blanta koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu