Kremlis noliedz baumas par Putina slepeno salaulāšanos klosterī (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kremlis trešdien noliedza sociālajos tīklos plaši izplatījušās baumas, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins Iveras klosterī, Novgorodas apgabala Valdajas rajonā, ir apprecējies ar mākslas vingrotāju un Valsts domes deputāti Aļinu Kabajevu.

Šīm runām «nav nekāda sakara realitāti», intervijā, kas trešdien publicēta laikrakstā «Izvestija», sacīja Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.

Uz jautājumu par Putina privāto dzīvi Peskovs sacīja, ka prezidents tik daudz strādā, ka tai «nav no kurienes rasties».

Viņš arī mudināja neiejaukties Putina privātajā dzīvē, bet novērtēt viņa veikumu prezidenta amatā.

«Mēs ar jums balsojām par prezidentu, kad bija vēlēšanas. Attiecīgi pievērsīsim uzmanību tam, kāds viņš ir prezidents. Bet, kāds viņš vecis, ir viņam sieva vai nav - atstāsim to viņam, neiejauksimies,» sacīja Peskovs, atbildot uz žurnālista jautājumu par to, ka Putinam kā jau «veselīgam vecim» ir jābūt privātajai dzīvei.

Peskovam no jauna nācās noliegt informāciju par Iveras klosterī it kā nesen notikušajām slepenajām laulībām. Viņš jau sestdien noliedza šo informāciju.

Plaša šīs tēmas apspriešana sociālajos tīklos sākās pēc tam, kad par prezidenta laulībām tviterī bija pavēstījis lietotājs @akaloy. Viņam kāds esot paziņojis - «Putins šodien Iveras klosterī laulājas ar Kabajevu. Viss Valdajs ir aplenkts».

Vēlāk viņš piebilda: «Draugi! Par šī fakta patiesīgumu es nevaru galvot, bet vietējie ziņo par Federālo apsardzes dienestu, kas ap Iveras klosteri ir nobloķējis pilnīgi visu.»

Pēc tam, kad šo vēstījumu bija retvītojis opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, tīmeklī sākās vētrainas diskusijas.

Par Putina un Kabajevas romānu tiek baumots labi sen. Pēc oficiālā paziņojuma, ka valsts galva ir izšķīries no dzīvesbiedres Ludmilas, sāka izskanēt pieņēmumi, ka prezidents drīzumā precēsies ar sportisti.

«Es nezinu, no kurienes šis te viss rodas,» laikrakstam «Izvestija» atzina Peskovs. «Svētdien es tiešām saņēmu daudzus zvanus. Es no sirds priecājos par šiem zvaniem, atbildot - vienīgā problēma ir tā, ka Putins atrodas Sočos. Bet, kas tur ir aplenkts Iveras klosterī, es jums nevaru pateikt. Jūs saprotat - tas ir no izdomājumu jomas, un to ir bezjēdzīgi noliegt, bezjēdzīgi ir saukt šīs baumas par niekiem. Tas jau ir darīts simtām reižu. Baumas dzīvo, ko ar tām padarīsi? Bet ar realitāti kopīga tām nekā nav.»

«Stāstīt vai nestāstīt par savu privāto dzīvi - tas ir viņa lēmums. Viņam nav pienākums ar kādu runāt par savu privāto dzīvi,» skaidroja Putina preses sekretārs. «Varu pateikt tikai vienu, ka man, taisnību sakot, būtu grūti atbildēt par viņa privāto dzīvi. Viņš strādā tik daudz, ka es nevaru saprast, kur lai tā rastos,» rezumēja Peskovs.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu