Arstarulsmirus uz koncertu aicina tieši Tevi (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Sveiki, mani sauc Arstarulsmirus, iepriekš zināms kā Gustavo,» savu video uzrunu sāk 35 gadus vecais hiphopa mākslinieks. Jau piektdien, 27.septembrī «Arēnā Rīga» viņš sola īpašu koncertu ar koncertprogrammu «Noslēguma ballīte» studiju atklāšanas svētkos «Studentu Paradīze».

«Dziedāsim visi kopā un skaļāk, dziesmas, kas līdz sirds dziļumiem skar,» ar vieglu patosu balsī visus mūs (arī tevi) 23. septembrī «Youtube» publicētajā video uzrunā Gustavs Butelis.

«Pēc divu gadu cītīgas pauzes esmu sarosījies, lai sniegtu īpašu koncertu, kuru gaidīja daudzi. Šī uzstāšanās tiešām būs vērienīga,» viņš sola.

Foto no preses konferences
Foto no preses konferences Foto: Publicitātes foto

«Lai nosvinētu svarīga etapa beigas un jauna sākumu ne tikai manā, bet arī Latvijas mūzikas dzīvē, Studentu Paradīzes 2013 ietvaros uzstāšos ar koncertprogrammu «Noslēguma ballīte». Šīs uzstāšanās laikā klātienē pavēstīšu par savas radošās darbības izmaiņu cēloņiem un tālākiem mērķiem. Uz tikšanos!» teikts mūziķa preses paziņojumā.

Arstarulsmirus ir piekritis atbildēt arī uz TVNET jautājumiem. Drīzumā, iespējams, arī uzzināsim ko sīkāk par minētajiem nākotnes plāniem.

Studentu Paradīzē 2013 uzstāsies arī GACHO, «Bedwetters» (EST), «Astro'n'out», «Bermudu Divstūris», Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ RAPA, DJ Me & My Monkey (DE), DJ Get Dizzy, DJ Droydi (BRA) un daudzi citi mākslinieki. Biļetes uz Studentu Paradīzi 2013 nopērkamas Arenariga.com un «Biļešu Servisa» kasēs. Biļešu cena - Ls 6.79, ar Swedbank jauniešu karti biļetes cena - Ls 5.79.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu