TE!: Timrota inspekcija Smiltenē un Kolkas sklandrauši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešajā jaunās sezonas raidījumā «TE!», 26. septembrī LTV1 plkst.21:15, redzēsiet kā Kolkā pēc tradicionālām metodēm top Kurzemnieku lepnums un Latvijas garantētā tradicionālā īpatnība – sklandrausis. Lauku sētā «Ūši» savu varēšanu to pagatavošanā pārbaudīs Dace Grimze.

Pauls Timrots dosies uz Smilteni, bet Marta ar Gustavu izskries Zaļo kāpu Ķemeru nacionālajā parkā, lūkos veco Tukuma lidlauku un pētīs pa diviem pagastiem izpletušos Kaņieri. Viena no ezera lielākajām bagātībām līdz ar zivīm un krāšņām putnu sugām ir tā četrpadsmit salas.

Galvaspilsētas inspektorīte Māra vērtēs, kā pēc rūpnieka un mecenāta Augusta Dombrovska formulas: «Uz skaidru prātu caur zināšanām, uz skaidru prātu caur kultūru, uz skaidru prātu caur veselīgu dzīves veidu,» ir atjaunota kultūras pils Ziemeļblāzma un tās vēsturiskais parks. Stāstā arī atklāsies ar lauku šarmu apvītā Vecmīlgrāvja teritorija.

«TE!» veido VFS Films, Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra, LMT un Latvijas Televīzija, lai apzinātu un atspoguļotu vietējās vērtības un masveidā popularizētu vietējo tūristu ceļošanu visās gada sezonās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu