Ivars Kļaviņš iesaka puišiem meitenes vecākus apreibināt ar narkotikām (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Skandalozais televīzijas šova «O!Kartes skatuve» dalībnieks Ivars Kļaviņš atklāti runā par marihuānu, kā, pateicoties marihuānai, iegūt meitenes vecāku pozitīvas emocijas. Puisis nebeidz jūsmot, sakot, ka Marihuānas legalizācija radīs jaunas darba vietas.

Ivars nesaskata neko sliktu tajā, ka jaunatne neapmeklē skolu, bet alkohola vietā izvēlas pīpēt zālīti.

«Galu galā mēs visi zinām, cik ļoti kaitīgs ir alkohols, savukārt, neviens zinātnieks vēl nav pierādījis marihuānas kaitīgumu. Gluži pretēji, marihuānu daudzās pasaules vietās izmanto ārstniecības nolūkos. Runājot par skolas apmeklējumu, tie, kas to neapmeklē regulāri un nevēlas atrasties skolā, dzīvē tāpat neko jēdzīgu neizdarīs,»nosaka Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Mūziķis ir drošs, ka labāk ir uzpīpēt zālīti, nevis veltīt laiku tam, lai lietotu alkoholu un nodzertos. Ivars zina, ka daudzi viņam nepiekristu un pēc šiem vārdiem nopels, bet puisim ir lielisks arguments, kas pierāda viņa vārdu patiesumu.

«Kāpēc domāt sekli? Vai tiešām vēlamies zināt tikai primitīvas lietas par marihuānas lietošanu? «Vilkt» sevī dūmus ir kaitīgi, tādēļ man visiem ir jautājums – vai esat mēģinājuši ēst Amsterdamas slavenos marihuānas kēksus? Ja esat, tad gribu jūs informēt, ka marihuānas kēksi nobālē mans burvju zupas priekšā,» smejas Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Ivars gatavo burvīgu frikadeļu, auksto un skābeņu zupu, kopā ar marihuānas novārījumu. Šāds salikums padarīs maltīti neaizmirstamu, katrs malciņš, ēdiena pilīte liksies kā no Ēdenes dārza. Mūziķis ir drošs, ka izēdot šķīvīti šādas zupas, tiks prasītas papildporcijas.

«Tieši līdz šim neizmantoto kulinārijas šedevru dēļ, es vēlos skaļi aicināt, pieprasīt marihuānas legalizāciju Latvijā. Kad tas notiks, būšu pirmais biznesmenis, kurš vērs vaļā savu burvju kafejnīcu. No manas kafejnīcas pat depresīvākie, neizteiksmīgākie, nogurušie klienti nāks ārā smaidoši un laimīgi,» pārliecināts ir Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Ivars atzīst, ka ir daudz eksperimentējis ar šo unikālo produktu un ir gatavs atklāt vienu no savām receptēm.

«Puiši iztēlojaties, jūs esat uzaicinājuši pie sevis ciemos, savas meitenes vecākus. Tā ir pirmā tikšanās, iepazīšanās ar meitenes garlaicīgajiem radiem. Radinieki vienmēr ir mazliet stīvi, despotiski, pārāk pareizi, lūk recepte, šādam gadījumam. Jānopērk rīsu sake šņabi un divus gramus marihuānas. Marihuāna jāietin marlē, jāpiesien galā striķītis un jāiegremdē šņabī un jāatstāj uz nakti, lai ievelkas. Sagaidot ciemiņus alkohols jāsalej glāzēs un jāuzsauc pirmais tosts,» smejas Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Šādu alkohola dzeršanu Ivars uzskata kā pamata bāzi jautrākajam mūža vakaram. Runājot pavisam nopietni, Ivaram ir jautājums, kāpēc daudzās Eiropas valstīs marihuāna ir legāla un vai tāpēc, tās valstis, kuras ir šo produktu legalizējušas ir totāli stulbas? Viņu valdībās darbojas stulbeņi? Toties Latvijā visi ir super gudri, veiksmīgi un mūsu valsti vada neredzēti attapīgi cilvēki?

«Domāju, ka ļoti daudziem, kuri lieto marihuānu ir informācija par to, kas notiek, ja ar šo produktu aizraujas. Regulāri lietojot marihuānu lietotāju smadzenes zaudē asumu, iestājas lēnīgums, jā, tas ir slikti, bet uzskaitīsim to, ko nodara alkohols. Alkoholiķi cieš no smadzeņu atrofēšanās, aknu un nieru darbības traucējumiem, sirds darbības traucējumiem, maņu orgānu darbības traucējumiem. Jaunieši lietojot alkoholu nereti kļūst agresīvi, izdara noziegumus,» aizdomājas Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Mūziķis aizdomājas par tiem jauniešiem, kuriem patīk marihuānas efekts, bet tā kā marihuāna nav legāla, jaunieši iegādājas legālo marihuānu - vīraku, kura pretstatā no īstās marihuānas ir ļoti kaitīga lietotāja organismam un nereti izraisa letālu iznākumu.

«Tāpat kā citās Eiropas valstīs, tie, kuri vēlēsies šo produktu lietot, varēs to iegādāties sertificētā veikaliņā, parādīsies jaunas darba vietas, tiks audzēta marihuāna, tiks apstrādātas veselas plantācijas, valsts sāks iekasēt lielu nodokļu naudu. Toties, ja mēs pasteigsimies spert šo legalizācijas soli pirms to izdara mūsu kaimiņvalstis, tas nodrošinās lielu tūrisma plūsmu,» legalizācijas plusus uzsver Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Marihuānas legalizācija mudinās cilvēkus beigt lietot alkoholu un legālās narkotikas. Cilvēki sāks pīpēt zāli un vadoties no pasaules statistikas datiem, tās valstis, kurās šis produkts ir legāls, nav pirmajās vietās narkotiku patēriņa ziņā.

«Mazāk posta veselībai un ienākums mūsu nabadzīgajai valstij. Esmu tikai par un jūs?» jautājumu uzdod Ivars.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu