22. septembrī tika sadalītas balvas ikgadējā «Emmy» ceremonijā, kurai gatavojās ne tikai slavenības, šūdinot jaunas kleitas pie dizaineriem, bet arī pavāri, kuri gatavoja svētku vakariņas.
Par «Emmy» balvas viesu apetīti rūpēsies 215 pavāri (1)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lai ikviens no četriem tūkstošiem «Emmy» balvas viesiem, būtu apmierināts un paēdis, ēdienus gatavoja 215 labākie Amerikas šefpavāri no sešpadsmit labākajiem restorāniem.
Lai paspētu pagatavot tik daudz ēdienu, pavāri dalījās komandās. Paši pavāri «Emmy» balvas ceremonijas virtuvi sauc par lielu sprintu, kurš sniedz lielu gandarījumu.
Svētku galdā tika likti salāti, otrais ēdiens un saldais ēdiens, kam neiztrūkstoša sastāvdaļa ir šokolāde.
Viesiem bija iespēja veldzēties ar 2011. gada «Chardone» vīnu vai arī ar 2010. gada «Belavieu vallet» vīnu, kurš ir atzīts par šī gada labāko alkoholisko dzērienu.