Ilzi Jaunalksni nomainīs Inga Spriņģe

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"TV3" Raidījuma "Nekā personīga" vadītāju sastāvā gaidāmas izmaiņas, Ilzi Jaunalksni, kura ir otra bērniņa gaidībās, vadītājas krēslā uz laiku nomainot Baltijas Pētnieciskās žurnālistikas centra direktorei Ingai Spriņģei.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja Spriņģe, šādas sarunas tiešām ir bijušas, taču viņa "Nekā personīga" komandai pievienosies tikai svētdienās uz raidījuma vadīšanu, bet ikdienā sižetus raidījumam neveidos, jo viņas prioritāte joprojām ir Baltijas Pētnieciskās žurnālistikas centrs. "Savus spēkus gribu veltīt Baltijas Pētnieciskās žurnālistikas centram, kurš jau sācis un ieplānojis arī vairākus projektus," pauda Spriņģe, kura bijusi gan laikraksta "Diena" žurnāliste, gan papildinājusi zināšanas ASV.

Raidījuma galvenā redaktore Arta Ģiga sākotnēji par izmaiņām vadītāju sastāvā runāja izvairīgi, taču vēlāk apstiprināja, ka Spriņģe uz laiku pievienosies raidījuma komandai.

Laiks, kad izmaiņas notiks, gan pagaidām netiek atklāts. Ģiga gan uzsvēra, ka tas neatstās nekādu ietekmi uz raidījuma kvalitāti un saturu. "Raidījums joprojām būs labs un sabiedrībai būtisks," solīja Ģiga.

Otrs "Nekā personīga" vadītājs ir Jānis Krēvics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu