Žurnāla «FHM» Latvijas izdevuma vāku turpmāk rotās vīrieši (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk žurnāla «FHM» Latvijas izdevuma vāku rotās vīrieši, informēja FHM galvenais redaktors Sandris Metuzāls.

Uz vīriešu auditoriju orientētā žurnāla oktobra numura vāka būs redzams Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš pašlaik cīnās par vietu NHL klubā Tampabejas «Lightning». Žurnālā lasāma intervija ar Gudļevski.

Kā norādīja Metuzāls, pārlūkojot Latvijā iznākošo žurnālu klāstu, «FHM» redakcija secinājusi, ka ne tikai vīriešu, bet arī sieviešu auditorijai domāto izdevumu vākus nospiedošā pārsvarā rotā sieviešu attēli. Tādēļ nolemts, ka «FHM» kļūs par Latvijā vienīgo vīriešu žurnālu, kas uz vāka publicēs vīriešu foto.

«FHM» gan neatteiksies no ierastajām sieviešu fotosesijām. Oktobra numura modele ir šī gada konkursa «Latvijas seksīgākais dibens» uzvarētāja Linda Stebule.

Pārmaiņas piedzīvojis arī žurnāla dizains, kas, pēc Metuzāla domām, kļuvis mūsdienīgāks un vieglāk uztverams.

Žurnālu «FHM» Latvijā izdod SIA «Izdevniecība Lilita». Šā gada septembrī žurnālam bija 868 abonentu, liecina Latvijas Preses izdevēju asociācijas dati.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu