Ziepju burbuļu un specefektu šovs "Bubblelandia"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

29.oktobrī iluzionisti Dace un Enriko Pecolli skatītājiem Ķīpsalas hallē piedāvās jaunu ziepju burbuļu un specefektu šovu "Bubblelandia" jeb "Burbuļu pasaule", informē Pecolli projektu menedžere Inese Mežgale.

Jaunais šovs notiks Ķīpsalas hallē, un tā laikā skatītāji tiks aizvesti aizraujošā ceļojumā Ziepju burbuļu pasaulē, lai iepazīstos ar tās iemītniekiem, kam ir raksturīgas gan ūdens būtņu, gan cilvēciskās īpašības.

Iedvesmojoties no slavenās Kanādas cirka grupas "Cirque du Soleil" noskaņas, Pecolli veidotā izrāde ir bagāta ar daudziem skatuves specefektiem. Tiek izmantotas jaunākās lāzeru tehnoloģijas, sniegputeņu lielgabali, ziepju burbuļu tornado, zemo dūmu paklājs, gigantisku dūmu riņķu mašīna, ar dūmiem pildītu ziepju burbuļu mašīnas, ziepju putu specefekti, videomākslas projekcijas uz LED ekrāna, optiskās ilūzijas un daudzi citi pārsteigumi skatītājiem.

Foto: publicitātes

"Bubblelandia" ir stundu un 20 minūtes gara vizuāla, muzikāla, emocionāla un krāšņa izrāde ar komponista Valda Zilvera oriģinālmūziku. Izrādes dalībnieku vizuālo tēlu īpašu radīs Elitas Patmalnieces modelētie tērpi un Latvijas ķermeņa apgleznojumu mākslinieku kopdarbs.

Izrādē piedalīsies iluzionisti Pecolli, Ziepju burbuļu teātris no Itālijas, Rīgas cirka mākslinieki un deju grupas "Buras" dejotājas.

Izrādes notiks 29.oktobrī plkst. 15.30 un 19.30

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu