Kristīne Šomase piedalās šovā, lai tiktu vaļā no māsas ēnas (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Jaunā, talantīgā dziedātāja Kristīne Šomase vēlas izsisties mūzikā, gūt sasniegumus, kā arī tikt vaļā no māsas Lienes Šomases ēnas un parādīt, kas tad īsti ir Kristīne Šomase.

Dziedātāja uzskata, ka viņai ir jāiet savs muzikālais ceļš. Šovā Kristīne vēlas sevi parādīt no citas puses un viņa uzskata, ka šovs ir vienīgais veids, kā to izdarīt.

«Atrodos «Jaunajā Talantu Fabrikā», lai tiktu vaļā no māsas, Lienes Šomases, ēnas. Es redzu sevi kā citu personu. Cilvēki saka, ka mēģinu Lieni kopēt, es to nejūtu un tā nedomāju. Liene ir seksīgāka, viņā ir seksapīls, es esmu vairāk romantiķe. Tas ir tikai normāli, ka manī un māsā ir kas kopīgs, esam tomēr māsas, mums ir vieni vecāki, vieni un tie paši gēni,» aizdomājas Kristīne.

Kristīne piemetina, ka nereti abām māsām ir vienādas žestikulācijas un arī vokālos var saklausīt līdzības, bet tā nav kopēšana, bet vienkārši radu būšana.

«Nealkstu pēc popularitātes, kas pēc šova ir neizbēgama. Lielākais mērķis ir parādīt, ka neesmu tikai liriska dziedātāja, ka varu izpildīt arī ko smagāku. Izpildot dziedātāja Bon Džovi dziesmu «Its my life», žūrija mani salīdzināja ar Lieni Candy. Ceru, tas nepāraugs par vēl vienu krustu, kas būs uz manis. Pietiek jau, ka esmu Lienes Šomases māsa, nevēlos vēl būt Liene Candy divi,» nosaka Kristīne.

Kristīne sāk apsvērt iespēju par matu krāsas maiņu, lai mazinātu cilvēkos vēlmi saskatīt līdzības. Ir jādomā arī par jaunu mūzikas stilu, kurā izpausties, pop roks, kas dziedātājai patīk, neder, jo tas ir žanrs, kurā ir darbojusies viņas māsa un tas veido pamatu runām par kopēšanu.

«Piedaloties «Jaunajā Talantu Fabrikā» esmu pakāpusies soli augstāk, pilnveidojusies. Droši varu apgalvot, ka šis ir pēdējais talantu šovs, kurā piedalos. Latvijā to nepieņems, netaisos sev taisīt tāda veida reklāmu. Daudziem liekas stulbi, ka nāku uz vēl vienu talantu šovu, bet nekur nebija rakstīts, ka to nedrīkst. Piemēram, ārzemju šovos dalībnieki piedalās daudzus gadus, tik ilgi, līdz piepilda savu mērķi,» aizdomājas Kristīne.

Kristīne ir piepildījusi vienu no saviem sapņiem - sākusi ticēt sev, tāpēc ir iestājusies lielāka atbrīvotība. Kādreiz dziedātāja bija daudz saspringtāka, neizjuta savu ķermeni, nu viss mainās.

«Ir vēl viens sapnis, bet, lai to piepildītu ir jātiek galā ar sevi. Sapni neatklāšu, vēlos, lai tas piepildās, bet, ja atklāj sapņus, tie nepiepildās,» smaida Kristīne.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu