Vudijs Alens piekāpjas mošķiem (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ļoti minimāls apmeklētības kritums šonedēļ Latvijas kinoteātros bijis «Pixar Animation» animācijas filmai «Mošķīšu universitāte» («Monsters University»), kas ļāvis arī šoreiz, ceturto nedēļu pēc kārtas saglabāt pirmo vietu, ziņo «kinokino.lv».

«Mošķīšu universitāti» šoreiz noskatījušies 3097 cilvēki, kas ir labs labs rezultāts, jo tikai aptuveni par 100 biļetēm atpaliek no iepriekš iespētā. Kopējais skatītāju skaits nu jau ievērojami pārsniedz 40 tūkstošus.

Anotācija: Maiks Vazovskis un Džeimss Salivans ir nešķirami draugi, taču ne vienmēr tā ir bijis. Šiem tik atšķirīgajiem mošķīšiem satiekoties pirmo reizi, viņi viens otru nevarēja ciest ne acu galā. Iestāšanās Mošķīšu universitātē viņus ir satuvinājusi - Maiks un Sallijs ir pieņēmuši, ka ir atšķirīgi, un kļuvuši par labākajiem draugiem.

Lai arī «Jasmīnas stāstam» («Blue Jasmine») neizdevās iekļūt pirmajā vietā, jaunākajai Vudija Alena filmai izdevies labs starts. Savākti 2621 skatītāji un tas nodrošinājis stabilu otro vietu. Titullomā godalgotā aktrise Keita Blanšeta.

Blanšeta filmā spēlē Jasmīnu, augstākās sabiedrības dāmu, kurai pēc šķiršanās no miljonāra-afērista nākas sākt dzīvi no jauna. Vudijs Alens ir ne tikai filmas režisors, bet arī scenārija autors. Filma guvusi teicamus rezultātus valstīs, kur tā jau tiek izrādīta, kā arī tai tiek prognozētas ASV Kinoakadēmijas nominācijas labākās aktrises (Keita Blanšeta) un scenārija (Vudijs Alens) kategorijās, un, ļoti iespējams, arī labākās filmas kategorijā.

Zinātniskās fantastikas trilleris «Ridiks» («Riddick») ar aktieri Vinu Dīzelu («Ātrs un bez žēlastības», «xXx» u.c.) titullomā ir atkāpies uz trešo pozīciju, taču pārdotās 2005 biļetes pārsniedz prognozēto līmeni un ir izdarīts spēcīgs pieteikums, lai pārsniegtu 10 tūkstošu skatītāju kopskaitu.

Pārsteidzoši stabilu sniegumu turpina demonstrēt gada skatītākā komēdija Latvijā «Milleru ģimenīte». Šoreiz to noskatījusīes 1374 cilvēki un tas pat nedaudz pārsniedz pirms nedēļas iespēto rezultātu. Pārdoto biļešu kopskaits jau šonedēļ varētu pārsniegt 20 tūkstošus.

Piecinieku noslēdz ģimenes filma «Smurfi 2», kas turpina nostiprināties starp šī gada trīs populārākajām filmām Latvijā. Šoreiz savākti 1079 skatītāji.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu