«Balss» – 2. daļa: unikāli talanti pārsteidz žūriju (10)

rus.tvnet.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien kopā ar Baltijas Pirmo kanālu RUS TVNET uzsāk reportāžu sēriju no Krievijas televīzijas skatītāju vidū iecienītā mūzikas šova «Balss» (oriģin. «Голос»). Tikai pie mums operatīvi, ekskluzīvi un bez reklāmām Jūs varēsiet redzēt aizraujošas kārtējās šova daļas dalībnieku uzstāšanās un uzzināt, kas notiek uz skatuves, kā arī muzikāla projekta aizkulisēs. Lasām un skatāmies!

Pirmais uz skatuves iznāk Nadirs Revija (21.g.). Viņš ir dzimis Gruzijā, bet uzaudzis Maskavā. Sevi dēvē par Maskavas gruzīnu un uzsver, ka ir jābūt pārliecinātam par sevi. Viņš arī atklāj noslēpumu: dziedāt ir vieglāk, ja neesi tukšā dūšā. Skaņdarbs «Kiss» patīk visiem dalībniekiem.

Vispirms viņu uzrunāja Pelageja. Viņa burtiski aprija ar acīm pievilcīgo Nadiru. «Neticams cilvēks! Ko vēl man teikt, lai Tu būtu manā komandā?» - bez aplinkiem pie viņa vērsās dziedātāja. Nadirs, protams, izvēlējās Pelageju.

Nākamā dalībniece – Aļona Toiminceva, 21.gads, Ņižņekamska. «Laidiet uz skatuves, ļoti gribas dziedāt!» – lūdza meitene. Nodziedāja «Sunny», bet vērsēs pret viņu Bilans un Agutins. Pēdējais paskaidroja arī kādēļ: viņam patīk šī dziesma. Aļona izvēlējās Agutinu par savu skolotāju un aizbildni.

Pirmais autsaiders

Jevgēņijs Pļehanovs (31) ir pirmais šīs šova daļas autsaiders. Kaut arī Jevgēņijs nodziedāja dziesmu «Вдоль по питерской», šlāgeris nespēja aizraut četrinieku. Secinājums – balss jaunajam cilvēkam ir, taču Jevgēņijs nav izvēlējies īsto dziesmu. «Nu, ko, mana balss nav piemērota «Balsij», - secina Jevgēņijs un, pēc visa spriežot, apvainojas uz žūriju.

Nākamā māksliniece – Poļina Konkina, 25 gadi. Meitene pasniedz mūzikas stundas kadetiem. Viņa ir no Novosibirskas, bet 4 gadus dzīvo Maskavā. Poļina uzreiz paziņo, ka vēlas nokļūt pie Gradska. Skaņdarbam «Run to you» atsaucās Bilans un Gradskis.

«Jūsu mūzika plosa sirdi»

– atzīst Bilans. Poļinai nebija viegla izvēle. Kaut arī viņa cerēja nonākt metra komandā, galu galā izvēlējās ... Dimu Bilanu. Norādot uz viņa krēslu, Poļina atzina: «Tur ir mana radošā gaume».

Draudzene no Facebook

20 gadus vecā Elīna Čaga nenoliedz, ka viņa ir ieradusies, lai uzvarētu. Dziesma «Mercy» piesaistīja Pelagejas un Agutina uzmanību. «Nāc pie manis!» – sauca Pelageja. Bet tad ar dzelžainiem argumentiem iejaucās viņas oponents – atklājās, Leonīds ir atminējies, ka meitene ir viņa draugu vidū sociālajā tīklā Facebook. «Ļoti labprāt redzētu Jūs savā komandā!» – sacīja dziedātājs. Un meitene, protams, izvēlējās viņu.

Dmitriju Soročenkovu izvēlējās Pelageja – viņa vienīgā no visiem vērsēs pie 27 gadus vecā puiša no Kemerovas. Viņš izpildīja Nikolaja Noskova dziesmu «На меньшее я не согласен».

Nākamajā kārtā netika 21 gadu vecā Viktorija Tihonova no Maskava. Iespējams, viņa bija izvēlējusies sev nepiemērotu dziesmu - «Помоги мне» no komēdijas «Briljanta roka». Žūrijas locekļus viņa neaizkustināja. Savukārt vadītājs Dmitrijs Nagijevs konstatēja, ka 21 gada vecumā tādas dziesmas dziedāt vēl ir par agru.

«Esmu pārliecināts, ka nepalikšu bez ievērības», - pavēstīja Faids Askerovs (36.g.) no Baku. Un viņa bija taisnība, trīs mentoriem iepatikās viņa hīts «Isn’t she lovely». Bilans sacīja: «Es jau domāju, ka manā priekšā ir Havjers Bardems». Viņš uzaicināja Faidu savā komandā, taču tas viņam atteica: «No četriem šeit klātesošajiem mani visvairāk saista Agutina daiļrade».

Nākamās dalībnieces – māsas Aleksandra un Marija Razumnajas. Viņas vienmēr visu dara kopā un arī uz šovu ieradušās divatā. Taču māsu kantrī stilā dziedātā dziesma nepatika žūrijai. Neviens tā arī negribēja ņemt viņas savā paspārnē.

Jūlija Paka ļoti uztraucās. Bet velti. Ar dziesmu «Listen» viņai tūdaļ izdevās piesaistīt žūrijas uzmanību. Pirmais «atjēdzās» Bilans. «Vareni dziedat 25 gadu vecumā», - atzīmēja Pelageja.

Nobeigumā varam secināt: Pelagejas komandā ir 2 «skolnieki», Agutinam un Bilanam – pa 3 jauniem dalībniekiem, bet Gradskis izvēlējās vienu audzēkni.

Līdz nākamajai piektdienai! 20. septembrī krievu TVNET turpinās sadarbību ar Pirmo Baltijas kanālu – sekosim šovam «Balss» kopā!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu