Holivudā noskaidroti labākie seriāli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Losandželosas priekšpilsētā Holivudā svētdien notika ikgadējā "Emmy" balvu piešķiršana televīzijas filmām un aktieriem, un starp tās laureātiem bija britu aktrise Keita Vinsleta (Kate Winslet). Vinsleta tika apbalvota kā labākā aktrise miniseriālā par viņas lomu drāmā "Mildred Pierce" ("Mildreda Pīrsa"). Viņa šajā miniseriālā tēlo šķirtu vientuļo māti, kas atvērusi restorānu, lai izdzīvotu ASV Lielās depresijas laikā.

Anglijā dzimušais aktieris Gajs Pīrss par lomu šajā drāmā ieguva balvu kā labākais otrā plāna aktieris miniseriālā.

Seriālam "Mad Men", kas atspoguļo kādas Ņujorkas reklāmas aģentūras darbību sešdesmito gadu sākumā, ceturto gadu pēc kārtas tika piešķirta balva labākā drāmas seriāla kategorijā.

Britu drāma "Downton Abbey", kas vēsta par aristokrātisku Krauliju ģimeni tās privātmājā "Downton Abbey", tika atzīta par labāko miniseriālu. Megija Smita par lomu šajā drāmā saņēma balvu kā labākā otrā plāna aktrise miniseriālā, režisors Braiens Persivals par darbu pie šīs drāmas tika apbalvots kā labākais miniseriāla režisors, savukārt tās scenārists Džuljens Felovess saņēma balvu kā labākais miniseriāla scenārists.

Dokumentālas filmas parodija "Modern Family" tika apbalvota kā labākais komēdijas seriāls. Tajs Barels par lomu tajā saņēma balvu kā labākais otrā plāna aktieris komēdijas seriālā, Džūlija Bouena par lomu tajā tika apbalvota kā labākā otrā plāna aktrise komēdijas seriālā, bet Maikls Alans Spillers par darbu pie šī seriāla saņēma balvu kā labākais komēdijas seriāla režisors.

"Modern Family" zvaigznes
"Modern Family" zvaigznes Foto: REUTERS/ScanPix

Leģendārais kinematogrāfists Mārtins Skorsēze ieguva labākā drāmas seriāla režisora balvu par seriālu "Boardwalk Empire".

Balvu kā labākais drāmas seriāla aktieris saņēma Kails Čendlers (Kyle Chandler) par lomu seriālā "Friday Night Lights", bet kā labākā drāmas seriāla aktrise - Džulianna Margulisa (Julianna Margulies) par lomu seriālā "The Good Wife".

Kā labākais drāmas seriāla otrā plāna aktieris tika apbalvots Pēters Dinkledžs (Peter Dinklage) par lomu seriālā "Game Of Thrones" (Troņa spēles"), bet kā labākā drāmas seriāla otrā plāna aktrise - Margo Martindeila (Margo Martindale) par lomu seriālā "Justified".

Balvu kā labākais komēdijas seriāla aktieris saņēma Džims Pārsonss (Jim Parsons) par lomu seriālā "The Big Bang Theory", bet kā labākā komēdijas seriāla aktrise - Melisa Makartija par lomu seriālā "Mike & Molly".

Pagājušogad "Emmy" balvu kā labākā televīzijas drāma saņēma seriāls "Mad Men", savukārt komēdijseriāls "Modern Family" ieguva labākā seriāla titulu savā žanrā. Ceremoniju tiešraidē translēja TV kanāls "Fox" un to vadīja amerikāņu aktrise, seriāla "Glee" zvaigzne Džeina Linča (Jane Lynch).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu