Ceļvedis: pļaujas svētki, nakts sēņošanas festivāls, Bajadēra u.c. (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc tik krāšņa teātra sezonas pirmizrāžu viļņa, kurš aizsākās vakardien un turpinās vēl šodien, nedēļas nogalē aicinām celties no skatītāju krēsliem un izvēlēties aktīvo atpūtu. Šajā nedēļas nogalē notiks Vislatvijas Spēka diena un velotūre «Pāri Piebalgas pakalniem», bet tie, kas citādi sportiskāki, - var piedalīties nakts sēņošanas čempionātā vai burgeru ātrēšanas sacensībās. Bet, kam mūzika ir tuva, - šonedēļ «Esplanāde 2014» noslēdz sezonu.

PASĀKUMI

Pļaujas svētki

Foto: publicitātes

Cēsīs norisināsies vinilplašu tirdziņš

Foto: publicitātes

Velotūre «Pāri Piebalgas pakalniem»

Foto: publicitātes

Velotūre “Pāri Piebalgas pakalniem” informācija

Latvijas atklātais burgeru ēšanas čempionāts

Foto: publicitātes

Spēka diena visā Latvijā

Svētdien, 15. septembrī, ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts piedalīties 2. Vislatvijas Spēka dienā, kurā būs iespēja pārbaudīt savus spēkus visvienkāršākajā un demokrātiskākajā tautas sporta disciplīnā – pievelkoties pie stieņa. No 9:00 līdz 14:00 ej uz kādu no 60 spēka punktiem visā Latvijā un parādi, cik reizes vari pievilkties! 19:00 piedalies Spēka dienas finālā Rīgā, laukumā pie Centrālās stacijas.

Pievilkšanās punktu karte

Galda spēļu čempionāts

14. un 15. septembrī, ikviens, kas zina galda spēļu Katanas ieceļotāji un Carcassonne noteikumus, ir aicināts doties uz modes un izklaides centru Rīga Plaza. Šeit norisināsies devītais Katanas ieceļotāji un septītais Carcassonne Latvijas čempionāts. Tas ir nozīmīgākais galda spēļu notikums Latvijā, kas ik gadu pulcē ap 100 dalībnieku.

Nakts sēņošanas festivāls «Ejom bakuot!»

Nūmernes mežā, precīzas koordinātes šeit:

Lai nakts izdotos un sēņošana sagādātu prieku, līdzi jāņem kabatas lukturītis, grozs, nazis, svilpe, kompass (GPS), ērti apavi un apģērbs. Aicinām komandas (3 cilvēki) pieteikties iepriekš: biedriba.puga@gmail.com.

KONCERTI

«Esplanāde 2014» noslēdz sezonu ar «Skyforger»

Foto: TVNET

Vanemuines simfoniskais orķestris Rīgas Doma baznīcā

Foto: publicitātes

Ar iestudējumu «Bajadēra» jubileju svinēs baleta prīma Jūlija Gurviča

Foto: publicitātes

IZRĀDES

«Gribu bērnu» Jelgavā

Foto: publicitātes

LOMĀS: Lotārs (Ģirts Ķesteris), Agnese (Maija Doveika), Žanna (Zane Daudziņa vai Marija Bērziņa), Artūrs (Aldis Siliņš).

14. septembris (sestdiena, 18:00) Jelgavas k/c; 24. septembris (otrdiena, 19:00) Cēsis, CATA k/n; 30. septembris (pirmdiena, 19:00) Jūras vārti, Ventspils.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu