Šodien tradicionālie svētki Annas ielā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ojārs Saulītis

12.septembrī plkst. 15.00 - 19.00 norisināsies Svētki Annas ielā, kur varēsit iesaistīties vairāk nekā 30 radošajās un tehniskajās darbnīcās, redzēt Nikolaja Puzikova, Kašera, Emīla Balcera un Dobeles violetā ceriņu kora uzstāšanās.

Vienā no Rīgas mazākajām ieliņām - Annas ielā - ik septembri durvis plašāk ver Tehniskās jaunrades nams "Annas 2". 12.septembrī varēsit izpētīt visas nama darbnīcas un studijas, sajust darba dunu, tikties ar pasniedzējiem un pieteikties uz sev tīkamākajām nodarbībām.

Svētkos Annas ielā priecēs arī raķešu palaišana, kuģu un lidmodeļu demonstrēšana, Superpuiku treniņi ar industriālā alpīnisma elementiem, audio vizuāla performance.

Uz skatuves no plkst. 17.00 uzstāsies Migels Žiraldi (TJN "Annas 2 Ritma studija), Kroffork ar performanci. Draudzīgu sveicienu svētkos sniegs Emīls Balceris no grupas Musiqq, Nikolajs Puzikovs, roka dziedātājs Atis Ieviņš, Kašers un studija "Zvaigžņu sala", kā arī Ieva Sutugova un Dobeles violetais ceriņu koris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu