Elīna Doļģe atgriežas LNT

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 16. septembrī, plkst. 20:35 tiešraidē norisināsies Latvijas Mūzikas kanāla un OKartes veidotā muzikālā šova "OKartes Skatuve" otrais lielais koncerts! Šoreiz pārsteigums skatītājiem ir ne tikai tas, ka šovs izņēmuma kārtā norisināsies piektdien, bet arī tas, ka LNT ekrānos atgriežas šarmantā raidījumu vadītāja Elīna Doļģe.

Elīna Doļģe rītdienas koncertā aizstās savu bijušo kolēģi Māri Grigali, ar kuru viņi savulaik kopā vadīja LNT interaktīvo raidījumu „Tautas balss”. Šova „OKartes Skatuve” otro lielo koncertu Elīna vadīs kopā ar Lieni Bērziņu.

"Radošumu un savu sapņu piepildīšanu noteikti vajag atbalstīt, un tieši tas notiek "OKartes Skatuvē". Tāpēc piekritu šim piedāvājumam, lai atdotu savu balsi PAR spēcīgiem jauniešiem," saka Elīna Doļģe.

Rītdienas koncertā žūriju pārstāvēs un dalībnieku priekšnesumus vērtēs Ainars Mielavs, Lauris Reiniks un Elita Mīlgrāve. Vai pagājušās nedēļas neveiksminieki K1 saņemsies un šonedēļ skatītājus pārsteigs ar spožu uznācienu? Vai pagājušā koncerta uzvarētāji T-Band spēs parādīt līdzvērtīgu vai vēl labāku sniegumu vai gluži pretēji – piedzīvos sāpīgu kritienu? Kura muzikālā apvienība stāsies uz izbalsošanas strīpas un, kuru no šova izraidīs? Nāc un atbalsti savus favorītus klātienē jau rīt, 16. septembrī! Biļetes uz muzikālā šova "OKartes Skatuve" lielajiem tiešraides koncertiem iespējams iegādāties „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, interneta portālā www.bilesuserviss.lv, kā arī visās Statoil degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - 3 Ls. Koncerti notiek Rīgas kinostudijā, Šmerļa ielā 3, Rīgā, ierašanās no 19:30.

Ieņēmumi no biļetēm un balsošanā iegūtā nauda nonāk dalībnieku rīcībā. Nākot uz koncertiem, skatītājiem sava biļete jāiemet īpašā balsojuma kastītē, kāda būs katrai grupai, tādējādi norādot, ka ar savu biļeti nobalso tieši par šo konkrēto muzikālo apvienību! Tādēļ, jauno muzikālo talantu cienītāji un atbalstītāji, sekojiet līdzi dalībnieku gaitām un atbalstiet jauniešus lielajos koncertos, iegādājoties biļetes uz koncertiem vai balsojot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu