«Mošķīšu universitāte» turpina dominēt Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmo vietu Latvijas kinoteātros šonedēļ saglabā studijas «Pixar Animation» animācijas filma «Mošķīšu universitāte» («Monsters University»). Šoreiz filmai izdevies savākt 3194 skatītājus, bet to kopskaits šonedēļ pārsniegs 40 tūkstošus. Augsta vieta gada skatītāko filmu topā ir nodrošināta, raksta «kinokino.lv».

Anotācija: Maiks Vazovskis un Džeimss Salivans ir nešķirami draugi, taču ne vienmēr tā ir bijis. Šiem tik atšķirīgajiem mošķīšiem satiekoties pirmo reizi, viņi viens otru nevarēja ciest ne acu galā. Iestāšanās Mošķīšu universitātē viņus ir satuvinājusi - Maiks un Sallijs ir pieņēmuši, ka ir atšķirīgi, un kļuvuši par labākajiem draugiem.

Otrajā vietā debitējis zinātniskās fantastikas trilleris «Ridiks» («Riddick») ar aktieri Vinu Dīzelu («Ātrs un bez žēlastības», «xXx» u.c.) titullomā. Pārdotās 3107 biļetes ir labs starts.

Divas vietas augstāk pacēlusies komēdija «Milleru ģimenīte». Šoreiz 1341 skatītājs, bet kopumā jau vairāk par 15 tūkstošiem.

Par popularitāti joprojām nevar sūdzēties arī ģimenes filma «Smurfi 2». Pārdotas 1211 biļetes, bet kopumā filmu noskatījušies jau vairāk nekā 50 tūkstoši cilvēku. Skatītāju kopskaits Latvijā būs aptuveni līdzīgs ar pirmās daļas iespēto.

Piecnieku noslēdz spriedzes komēdija «2 stobri» («2 Guns»). Skatītāju skaits sarucis vairāk nekā par pusi un sasniedzis 1103.

www.kinokino.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu