Pēc divpadsmit gadu kopdzīves šķirta Šnepu laulība (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Jau šajā pavasarī, pēc divpadsmit gaudu kopdzīves, šķirta Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretāra Edgara Šnepa un digitālā žurnāla «Lilla» galvenās redaktores Ivetas Šnepas laulība.

Kā informē žurnāls «Privātā Dzīve», Šnepu pāris pārvērtējuši pēdējo piecu gadu kopdzīvi un izlēmuši neturpināt dzīvot kā precēts pāris.

Divpadsmit gadus ilgajā laulībā dzimuši divi dēli, četrpadsmit gadus vecais Edvards un desmit gadus vecais Gustavs, dēli tiks audzināti kopīgiem spēkiem.

Šnepu pāris izšķīrušies bez sarežģījumiem, kopā aizgājuši pie notāra un parakstījuši papīrus.

Joprojām bijušie laulātie dzīvo zem viena jumta. Tas sarežģījumus neradot, jo abiem ir atšķirīgi dienas režīmi, kā arī māja ir gana liela un nesanāk traucēt otram dzīvot.

Bērni ar tēvu kopā brokasto un dodas uz skolu, bet ar mammu braukā pa treniņiem un vakariņo. Toties brīvdienās, kā informē žurnāls «Privātā Dzīve», pāris ar bērniem bieži vien brokasto četratā.

Kopā tiek apciemoti arī radi, draugi un svinēti kopīgi svētki, tādi kā jaunā mācību gada sākums.

Gan Iveta, gan Edgars saka - ir viņiem bijusi lieliska ģimene, bet viņi nav bijuši gana stipri un savstarpēji godīgi, lai to nosargātu.

2006.gadā tika parakstīts laulības līgums, nekas nav mainījies arī šobrīd, līgums ir spēkā un norāda uz to, ka Ivetai nekas nepieder, visi īpašumi ir uz bijušā vīra Edgara Šnepa vārda.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu