Pludmales prieki gandrīz beigušies! Tā šovasar pašmāju slavenības baudīja vasaru (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Siltais laiks lēnām atkāpjas, peldkostīmi jānoliek dziļi skapī un priekšplānā jānovieto džemperīši un jakas. Kāda tad īsti bija slavenību peldkostīmu mode, kam tika dota priekšroka?

Šogad Latvijā populāras sievietes priekšroku deva divdaļīgiem peldkostīmiem, kopīgie peldkostīmi nebija manāmi uz jauno zvaigžņu ķermeņiem.

Populārā dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta Reinika šovasar izvēlējās melnu, spīdīgu peldkostīmu. Tas lieliski izcēla dziedātājas blondos matus un Jūrmalas pludmalē iegūto iedegumu.

Foto: No personiskā arhīva

«Jaunās talantu fabrikas» dalībniece Aminata Savadogo pludmalē bija sastopama dzeltenā peldkostīmā. Dzeltenā krāsa tikai paspilgtināja viņas brūnās ādas krāsas mirdzumu un toni.

Foto: No personiskā arhīva

Dueta «Dvīnes» dalībniece Katrīne Drozdoviča laiku pludmalē pavadīja sava mīļotā cilvēka sabiedrībā. Dziedātāja priekšroku deva melnam peldkostīmam, uz kura dominēja dažādu, krāsainu ziedu motīvs. Melna krāsa lieliski izceļ auguma aprises un tievina. Dziedātājas draugs, kā jau vairums vīriešu, izvēlas bokseršortu peldbikses.

Foto: No personiskā arhīva

Grupas «Četri vēji» dalībniece Māra Katarska labprāt sauļojas arī piemājas dārziņā. Dziedātāja parāda, ka perfekta iedeguma iegūšanai obligāti nav vajadzīga pludmale, smiltis un jūra. Māra šovasar deva priekšroku zaļam peldkostīmam. Sauļojoties dziedātāja peldkostīma lencītes noņem, lai neiesauļotu svītras, kuras pēc tam ir grūti noslēpt, velkot kādu atklātāku kleitu vai topiņu.

Foto: No personiskā arhīva

Televīzijas dīva Jeļena Gricuka vasarai izvēlas melnbaltu peldkostīmu. Kā jau modes dāmai, nav brīnums, ka peldkostīms ir svītrains, tas parāda šīs vasaras modes tendences.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Elli U vasaru ir pavadījusi, daudz ceļojot. Dziedātāja ir apmeklējusi Horvātiju, Angliju un Venēciju. Elli U vasaru pavada atpūšoties pēc universitātes beigšanas un labprāt gulšņā uz piepūšamā matrača baseina vidū. Arī Elli U, tāpat kā Katrīne, priekšroku dod peldkostīmam ar ziedu motīvu, tiesa gan, kā galveno krāsu izvēloties balto. Baltā krāsa izceļ mūziķes bālo ādu un oranžos matus.

Foto: No personiskā arhīva

Jaunā dziedātāja Sandija Vīgante bauda siltās Kiprai raksturīgās vasaras dienas. Dziedātāja Kiprā strādā par dziedātāju un brīvajā laikā atpūšas, gan apmeklējot ballītes, gan gulšņājot pie baseina. Mūziķe valkā divu krāsu peldkostīmu - apakša ir zila, bet augšdaļa sarkana.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātāja Liene Candy nav no tām slavenībām, kuras mīl vienkārši gulšņāt pludmalē. Mūziķei patīk aktīva dzīve, sports. Nav brīnums, ka arī pludmalē Liene Candy ir aktīva, sportiska un pozitīva.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu