Vanesa Hadžensa filmā «Sasalusī zeme» tēlo prostitūtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunajā filmā «Sasalusī zeme» («The Frozen Ground»), kas Latvijā tiks demonstrēta no šodienas, 6. septembra, populārā aktrise un dziedātāja Vanesa Hadžensa (Vanessa Hudgens) tēlo prostitūtu. Viņa ilgi gatavojās šai lomai. Lai nospēlētu ainu, kurā viņa dejo pie stieņa un rāda savu skaisto augumu, Vanesai bija vairākas nedēļas jāvēro dejotājas.

Aktrise teic, ka apmeklējusi labu tiesu striptīza klubu un sarunājusies ar daudzām profesionālām dejotājām: «Striptīza dejotājas dara smagu darbu. Viņas kā vingrotājas, īstas sportistes ieņem neiedomājamas pozas. Gatavojoties filmas uzņemšanai, striptīza apgūšana bija viena no patīkamākajām nodarbēm. Vērot seksīgas sievietes ir ļoti jauki, taču pašai dejot striptīzu izrādījās grūti.»

Skatītājus pārsteigs Holivudas uzlecošās zvaigznes lokanais, ideālais augums.

Filmā «Sasalusī zeme» Hadžensa tēlo meiteni, kurai izdevies izrauties no maniaka žņaugiem.

Kopā ar Nikolasu Keidžu (Nicolas Cage) policista lomā aktrise prostitūtas ampluā cenšas iemānīt lamatās Džonu Kjūsaku, kas tēlo daudzkārtēju slepkavu.

Vanesa Hadžensa un Nikolass Keidžs
Vanesa Hadžensa un Nikolass Keidžs Foto: REUTERS/ScanPix

Trillera pirmizrāde Latvijas kinoteātros jau piektdien, 6. septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu