"Okartes Skatuve" dalībniekiem pirmais pārbaudījums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

10. septembra vakarā tiešraidē LNT kanālā bija skatāms Latvijas Mūzikas kanāla un OKartes veidotā muzikālā šova "Okartes Skatuve" pirmais lielais koncerts. Pēc pirmajām ugunskristībām, pirmā lielā sestdienas koncerta šovu pameta grupas "K1" dalībniece Liene Brikovska.

(papildināts viss teksts)

Koncertā dlībniekiem, kas bija sadalījušies kvartetos ("4 vēji", "nu un", "Jātnieki", "K1", "T-Band" un "Zvaigžņu Zagļi"), bija jāuzstājas ar vienu jaunu, pašradītu dziesmu un otru - daudziem zināmu Latvijā vai pasaulē iemīļotu dziesmu.

Priekšnesumus vērtēja un viedus padomus deva 3 gudras galvas, katrs autoritāte savā darbības jomā - dzejnieks un izdevējs Guntars Račs, LNT radošais direktors Niks Volmārs un LNT ģenerāldirekotrs Andrejs Ēķis.

"Esmu gandarīts," komentē Ēķis. "Mūsu mērķis - lai vismaz viena grupa no šova nonāktu uz konkursa "Jaunais Vilnis" skatuves un vismaz viena dziesma startēu Eirovīzijā."

"Tieši otrajā daļā izpildītās oiģināldziesmas ir šova pievienotā vērtība,"

piebildis Guntars Račs.

"Šie jaunieši ir jau nobrieduši talanti," komentē Niks Volmārs. "Es cerēju, bet neticēju, ka būs tik labi."

Pēc skatītāju balsojuma visvairāk balsis saņēma Kristapa Vegnera, Edgara Baloža, Anitas Intaites un Silvestra Streiča grupa "T-Band", savukārt vismazāk - "K1".

Šova noteikumi paredz, ka grupai, kas saņēmusi vismazāko balsu skaitu, minūtes laikā jāizlemj, kurš no četriem dalībniekiem pametīs šovu. Ja tas neizdodas, tad gala vārdu saka žūrija.

Biļetes uz muzikālā šova sestdienas lielajiem tiešraides koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, interneta portālā www.bilesuserviss.lv, kā arī visās Statoil degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - 3 Ls. Koncerti notiek Rīgas kinostudijā, Šmerļa ielā 3, Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu