"Arsenāla" kino neprāts atklāts!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautiskais kino festivāls "Arsenāls" XXI kino maratonu aizsāk, minot uz papēžiem Kannām – ar Vudija Alena jaunāko garadarbu, bohēmisko "Pusnakts Parīzē". Šodien, 10. septembra rītā "Arsenāls" vēris durvis kino cienītājiem, kas līdz pat nākošās nedēļas beigām gatavi nodoties ekrāna valdzinājumam, informē kinofestivāla rīkotāji.

Sestdienas rīts "Jameson Lounge" ērtajos zviļņos palēnām pulcē "Arsenāla" saimei piederīgos. "Arsenāls" sarūpējis vairāk nekā 100 filmu, kas atklāj jaunākās tendences un vienlaikus atgādina par nezūdošajām asaules kino vērtībām. Jau pirmajās fesitvāla dienās "Kino Citadele" skatāmas filmas no visām desmita "Arsenāla" programmām, savukārt jau no pirmdienas tiks dots starts arī kinoteātra "K Suns" seansiem, un 14. septembrī "Arsenāla" horizontā nonāks pašāmju un Baltijas valstīs tapušās pēdējo gadu labākās filmas.

Ar rīta cēlienu "Kino Citadele" festivāla atklāšanas prieki nebeidzas. Rīgai satumstot un Baltās nakts ietvaros pārvēršoties krāsu un gaismu karuselī, "Arsenāls" pārcelsies Daugavas otrā krastā, kur Dienas ābeļdārzā ļausies kino performancēm nakts garumā. Jau no plkst. 22 zem Mūkusalas ielas ābelēm tiks izdejots, izspēlēts, izrādīts kino, kas, saulei norietot, atklājas pavisam neirastos rakursos.

Starptautiskais kino festivāls "Arsenāls" jau no šodienas līdz pat 18. septembrim kinoteātros „Kino Citadele” un „K Suns”. Ar visplašāko festivāla programmu iespējams iepazīties "Arsenāla" mājas lapā www.arsenals.lv/arsenals kā arī biļešu tirdzniecības vietās „ Kino Citadele” un „Biļešu Servisa” kasēs. Visu festivāla norises laiku „Kino Citadele” 6. stāvā darbosies „Arsenāla” biroja filiāle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu