Tehniskās jaunrades nams "Annas 2" rīko atvērto durvju dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jaunradesnams.lv

Tehniskās jaunrades nams "Annas 2", sākoties jaunajam mācību gadam, 8.septembri no plkst.15 līdz 19 rīkos atvērto durvju dienu, ikvienu interesentu iepazīstinot ar namā notiekošajām aktivitātēm, informē "Annas 2" pārstāvji.

Atvērto durvju dienu laikā interesentiem būs pieejamas visas darbnīcas un kabineti, lai varētu izzināt, kas ikdienā notiek katrā no telpām. Atvērto durvju dienu laikā aktivitātes notiks arī uz ielas, un kopā ar kuģu modelisma, elektronikas, fotogrāfijas un velo-minimoto skolotājiem svētku apmeklētāji varēs modelēt, kuģot, kadrēt, fokusēt, rāpties pa sienu, staigāt pa ūdeni un vēl visādi izglītojoši izklaidēties.

Tehniskās jaunrades nams "Annas 2" piedāvā vairāk nekā 40 pulciņus, darbnīcas un studijas. "Annas 2" darbojas kopš 1989.gada un interesentiem vecumā no sešu līdz 25 gadu vecumam piedāvā interešu izglītības programmas četrās savstarpēji saistītās daļās - tehniskais modelisms, amatniecība, multimediji, mākslas -, kā arī dažādas starpnozaru programmas tādās jomās kā astronomija, valodas, medicīna, informātika un citas.

Atvērto durvju dienu laikā ikviens dalībnieks varēs piedalīties arī svētku karoga veidošanā. Par interesantu brīžu sarūpēšanu gādās arī Fotomuzejs, spēlētāji no "Ludo", zinātkārie dalībnieki no izdevumiem "Ilustrētā Junioriem" un "Mezgls".

Tehniskā jaunrades nama "Annas 2" bijušie audzēkņi, kuri nu jau ir atzīti fotogrāfi, stāstīs par skatīšanos savā dzīvē un īpaši bērnībā. Tāpat būs iespēja pieteikties konkursam "Superpuika 2012".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu