Līderis Latvijas kinoteātros šaubas nerada ne mirkli (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmo vietu Latvijas kinoteātros šonedēļ bez grūtībām saglabā studijas «Pixar Animation» animācijas filma «Mošķīšu universitāte» («Monsters University»), taču arī pārējās filmas uzrādījušas labas sekmes, ziņo «kinokino.lv».

«Mošķīšu universitāti» šoreiz noskatījušies 7981 cilvēks, bet kopējais pārdoto biļešu skaits jau pietuvojies 30 tūkstošiem pirmajās desmit izrādīšanas dienās.

Anotācija: Maiks Vazovskis un Džeimss Salivans ir nešķirami draugi, taču ne vienmēr tā ir bijis. Šiem tik atšķirīgajiem mošķīšiem satiekoties pirmo reizi, viņi viens otru nevarēja ciest ne acu galā. Iestāšanās Mošķīšu universitātē viņus ir satuvinājusi - Maiks un Sallijs ir pieņēmuši, ka ir atšķirīgi, un kļuvuši par labākajiem draugiem.

Pretēji prognozētajam otrajā vietā ir izdevies iekļūt jaunajam piedzīvojumu trillerim «2 stobri» («2 Guns»). Tas savācis 2553 skatītājus un apliecinājis mūsu minēto Vašingtona un Volberga popularitāti.

Trešajā vietā ar 2228 pārdotām biļetēm debitējusi popgrupas «One Direction» dokumentālā filma «This Is Us» («Tie esam mēs»). Filmai Latvijā bijusi līdzīga tendence ar Ziemeļameriku - jaudīgs sākums piektdienā un krietni pieticīgākas sekmes brīvdienās.

Ar popularitātes kāpumu izcēlušies «Smurfi 2». Filma savākusi 2117 skatītājus, bet to kopskaits šonedēļ stabili pārsniegs 50 tūkstošus. Šis projekts reāli varētu kļūt par gada skatītāko mākslas filmu Latvijā.

Piecnieku noslēdz komēdija «Milleru ģimenīte», kurai jau trešo nedēļas nogali pēc kārtas izdevies savākt vairāk par 2000 skatītājiem. Konkrēti šoreiz tika pārdotas 2067 biļetes.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu