Amandai Bainsai atklāta smagas formas šizofrēnija (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrises Amandas Bainsas ārstējošais ārsts Rolands Regans ir beidzis izmeklēt aktrisi un iesniedzis tiesā savu ārsta vērtējumu.

Apstiprināta iepriekš izteiktā diagnoze, ka aktrise sirgst ar smagas formas šizofrēniju. Ārsts iesaka Amandu ievietot klīnikā uz gadu, līdz tiks sakārtota viņas veselība un viņa vairs nebūs bīstama ne sev, ne apkārtējiem.

Ārsts tiesā liecinās par labu Amandas mātei un uzstās, lai tiesnesis ļauj aktrises mātei kļūt par viņas aizbildni, kas pieņem visus būtiskos ar Amandu un viņas naudu saistītos jautājumus.

Lai aktrise spētu atkal iekļauties sabiedrībā un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, ir jāatrod pareizais zāļu salikums, lai apkarotu šizofrēnijas simptomus.

Amandai ir labas dienas un sliktas dienas. Labajās, viņa saprot visu, ko dara, spēj adekvāti runāt un izturēties, bet sliktajās viņa runā pati ar sevi un ir nervoza.

Ārsts uzskata, ka Amandai izolācijā ir jādzīvo vismaz gads.

Lai aktrisi izolētu no sabiedrības, tiesnesim ir jāpiekrīt tam, ka Amandas māte kļūst par viņas aizbildni. Pati aktrise ir atteikusies pēc tiesas sēdes turpināt ārstēšanos.



Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu