Raidījumu "Degpunktā" vadīs Tālis Eipurs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LNT

Kopš šīs nedēļas LNT raidījuma "Degpunktā" komandai pievienojas jauns vadītājs - LR 1 žurnālists un raidījumu vadītājs Tālis Eipurs un jauns raidījuma producents Kristaps Kārkliņš. Turpmāk skatītājiem raidījums "Degpunktā" būs redzams darbdienās plkst.19.30, un tas būs pirmais raidījums Latvijā, kuru rādīs no 3D studijas, informē LNT pārstāve Ingūna Sermole.

Jaunajam raidījuma vadītājam Tālim Eipuram ir vairāk nekā desmit gadu pieredzi žurnālistikā: viņš vada "Latvijas Radio 1" raidījumu "Pēcpusdiena"; līdz tam viņš ir bijis arī LR ziņu dienesta redaktors un diktors, kā arī ziņu aģentūras LETA projekta TV 24 dalībnieks. Raidījuma "Degpunktā jaunais vadītājs ir studējis Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē, mācījies dažādos žurnālistikas kursos. Savulaik viņš ir saņēmis Nacionālās radio un televīzijas padomes balvu par labāko ziņu raidījumu.

Foto: Publicitātes foto / LNT

Raidījumu, tāpat kā līdz šim, vadīs un arī "veidos "Degpunktā" žurnāliste Inese Supe. Pēc Saeimas ārkārtas vēlēšanām atpakaļ tiek gaidīts arī Kārlis Seržants.

Vizuālās un satura pārmaiņas īsteno raidījuma "Degpunktā" jaunais producents, bijušais "Neatkarīgās Rīta Avīzes" žurnālists Kristaps Kārkliņš, kurš pērn ieguva Latvijas žurnālistu savienības "Žurnālistikas cerības balvu".

Viņam ir maģistra grāds žurnālistikā, kas iegūts Rīgas Stradiņa universitātē. "Raidījums, tāpat kā līdz šim, stāstīs par aktuālākajiem notikumiem no policijas, neatliekamās medicīniskās palīdzības un ugunsdzēsēju ikdienas. Lielāku uzmanību raidījuma komanda pievērsīs dažādu sociālo tēmu analizēšanai," stāsta Kristaps Kārkliņš.

Ikviens LNT skatītājs ir aicināties iesaistīties raidījuma "Degpunktā" veidošanā ar saviem stāstiem, kas uzfilmēti ar mobilo telefonu un atsūtīti uz e-pastu reportieris@lnt.lv. Paziņot par dažādiem krīzes situācijas notikumiem ir iespējams, zvanot uz tālruni 22000112.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu