Šovakar Lielajā aulā «Aristoteļa» svētki ar Gacho (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Latvijas Universitātes (LU) studenti šodien plkst. 19 Doma laukumā pulcēsies jauno studentu svētkos «Aristotelis 2013», lai atzīmētu studiju gada sākumu, savukārt no plkst. 22 visi aicināti uz Lielo aulu, lai baudītu Gacho, «Satellites LV», «Nē» un «The Citizens» uzstāšanos.

Šogad, Aristotelim norisinoties jau 47. reizi, jaunajiem studentiem būs iespēja iepazīt savas fakultātes, jaunos kursa biedrus, studentu tradīcijas jau fakultāšu organizētajos Pirmsaristoteļos. Papildu informāciju par tiem varēs dzirdēt 19. septembra pēcpusdienā plkst. 16:00 radio NABA (FM 91,3) raidījumā «Studetna pietura» un LU SP mājas lapā - sadaļā Pirmsaristoteļi.

Jauno mācību gadu Doma laukumā sagaidīsim kopā ar pašu Aristoteli, LU vadību, fakultāšu pašpārvaldēm, korporācijām un visu pārējo Latvijas Universitātes saimi. Bakalaura studiju pirmkursniekiem līdz 16. augusta plkst. 23.59 ir iespēja iesūtīt savu pieteikumu Pirmkursnieku runas konkursam un Tallink ceļojumu četrām personām un pagarināt savu vasaru!

Pēc kopīgas vienošanās gājienā uz Latvijas Universitātes galveno ēku plkst. 22:00 Lielajā aulā par labu noskaņojumu parūpēsies mūziķi Gacho, «Satellites LV», «Nē» un «The Citizens».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu