Tannis un Duļevska "cepsies" virtuvē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

No 4.septembra ik svētdienas rītu TV3 ekrānā virtuvē rosīsies Elmārs Tannis ar Janu Duļevsku jaunā izklaidējošā kulinārijas šovā "Divi cepas", informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Jau pavisam drīz TV3 skatītājus sasniegs jautrs un izklaidējošs kulinārijas šovs "Divi cepas", kurā viens no Latvijas labākajiem pavāriem Elmārs Tannis gatavos nebijušus un interesantus ēdienus.

Kamēr Tannis stāvēs pie plīts, cepot un vārot, TV dīva Jana Duļevska papildus sniegs interesantu, jautru, intriģējošu un noderīgu informāciju par konkrētajā ēdienā izmantotajiem produktiem, izcelsmi vai gatavošanas īpatnībām pasaulē. Elmārs: "Brīžiem nesaprotu, vai Jana man ir vairāk kā meita, māsa vai draudzene?!"

Foto: Publicitātes foto / TV3

Jana Duļevska šova laikā nodosies ne tikai skatītāju un šefpavāra izglītošanai, bet arī aktīvi iesaistīsies gatavošanas procesā, izklaidējot skatītājus un Elmāru ar jautrām sarunām. Laiku pa laikam Jana parūpēsies par pārsteigumu visiem, atrodot un pastāstot skatītājiem, kādus pikantus sīkumus tik neatklāj interneta pasaule par Taņņa vai pašas dzīvi.

Par abu raidījuma dalībnieku attiecībām Jana teic: "Esmu profesionāla asistente, kas reizēm var būt meita, māsa, draudzene, bet reizēm cepēja. Tā, lūk!"

Laiku pa laikam, tuvojoties kādam īpaši svarīgam notikumam Latvijas ikdienā, Jana Duļevska sola pārsteigt ne tikai skatītājus, bet arī savu raidījuma biedru ElmāruTanni. Piemēram, aicinot uzklāt brokastu galdu 20 personām.

Kam par godu tik daudz viesu?! To zinās vien pati Jana. Kad galds tikls klāts, nevajadzētu brīnīties, ka pie tā sēdīsies gandrīz visa Latvijas hokeja izlase...

Jaunais kulinārijas šovs "Divi cepas" - TV3 no 4. septembra ik svētdienu plkst. 9.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu