Kamēr Linda Leen muzicē, viņas draugs iemalko vīnu un vizinās ar divriteni (51)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Medijos pēdējā laikā parādās ziņas, ka latviešu šarmantā dziedātāja Linda Leen (34) saviesīgus pasākumus apmeklē viena bez sava drauga, IT speciālista un modeļa Sandra Jarbuša, turklāt viņas skatiens vienmēr esot bēdīgs. Taču, piedaloties «Vīnas Studijas» labdarības pasākumā, kurā Linda gan muzicēja, gan izsolīja pašas bildētu fotouzņēmumu, populārā dziedātāja bija labā omā un smējās draugu kompānijā. Brīdī, kad Linda muzicēja, ar divriteni garām brauca arī Sandris, kurš piestāja paklausīties Lindas dziedājumu, patērzēja ar draudzenēm un iemalkoja vīnu.

Dziedātāja Linda Leen ir ļoti nogurusi no bulvārpreses uzmanības, tādēļ labprātāk intervijas par savu dzīvi sniedz glancētiem žurnāliem brīdī, kad viņai iznāk kāds jauns albums vai briest koncerts.

Foto: Sejas.lv

Arī šoreiz Lindai ne sevišķi patika pret sevi vērstās foto kameras. Dziedātāja ar visu sirdi un dvēseli nodevās labdarībai. Viņa sniedza izjustu muzikālo priekšnesumu, kā arī izsolē piedāvāja pašas fotografētu bildi, kas tapusi ceļojuma laikā Austrālijā. Linda ļoti vēlējās, lai šis fotoattēls nonāk jaukās, labdarīgās mājās.

Foto: Sejas.lv

Brīdī, kad Linda sniedza savu emocionālo priekšnesumu tandēmā ar ģitāristu Kasparu Zemīti, pie «Vīna Studijas» ar divriteni piebrauca Lindas Leen draugs Sandris Jarbušs. Sastapis terasē draudzenes, Sandris iemalkoja vīnu un nodevās sarunām. Taču pie savas mīļotās Lindas Sandris tā arī nepiegāja. Ieraudzījis pret sevi vērstās foto kameras, puisis aši sēdās uz divriteņa un devās prom. Savukārt Linda vakaru vadīja, tērzējot ar pasākuma viesiem.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu