Šovā «Dziedošās ģimenes» uz dalību pretendēja 89 ģimenes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25.augustā, noslēdzās dziedāšanas svētku Dziedošās ģimenes atlases. Visas nedēļas garumā vairākās Latvijas pilsētās notikušajās atlasēs svētkiem kopumā pieteicās 89 ģimenes. Viskuplāk apmeklētākā atlase bija Rīgā, taču, lielākā saime - 14 cilvēku sastāvā, iepazīta Jēkabpils atlasē.

Jēkabpilī ierodas lielākā saime

Jubilejas gadā Dziedošo ģimeņu atlases kopumā norisinājās piecās Latvijas pilsētās - Valmierā, Talsos, Rīgā, Rēzeknē un noslēdzošā bija Jēkabpilī. Izvērtējot Latvijas dziedošo ģimeņu atsaucību, projekta radošā komanda pārliecinājās, ka Latvijā aizvien ir tik daudz neparastu un interesantu ģimeņu, kuras ir gatavas piedalīties patriotiskajā un sirsnīgām emocijām bagātajā šovā.

«Bija ģimenes, kas ilgi pašas savā starpā nevarēja vienoties vai nākt uz atlasi, vai nē. Kad tomēr viņi atnāca, publiski atzina, ka tas bijis to vērts un, ka ļoti vēlas piedalīties Dziedošajās ģimenēs. Kāda ģimene Jēkabpilī atklāja, ka tieši pateicoties LNT Dziedošo ģimeņu svētkiem, viņi satuvinājušies un katru gadu ģimenes lokā arī rīkojot līdzīgu sadziedāšanos, kādu raduši redzēt LNT,» teic Dziedošo ģimeņu producents Guntars Gulbiņš.

Īpaši pārsteidza Latgales pilsētas Jēkabpils atlasē

satiktā 14 cilvēku saime, kuras pilnais ģimenes sastāvs mērāms 50 cilvēkos.

Tas pierāda, cik bagātas un vienotas ģimenes dzīvo Latvijā. Savukārt Talsos kāda ģimene ieradās ar deviņiem mūzikas instrumentiem, kas radīja sajūtu, ka līdzi paņemti teju viss mūzikas skolās pieejamais instrumentu klāsts, kas, protams, ir apsveicami. Taču visvairāk ģimeņu ieradās tieši uz Rīgas atlasi. Galvaspilsētā uz atlasi paspēja ierasties arī kāds pāris, kurš nākamajā dienā plānoja precēties un, pirms gaidāmajām kāzām, vēl gribēja paspēt ar līgavas brāli uzdziedāt atlasē.

Tiekamies rudenī!

Dziedošo ģimeņu šovs skatītāju vērtējumam tiks nodots 6.oktobrī, kad ikvienam būs iespējams sekot līdzi ģimeņu sacensībai 10 raidījumu jeb 10 nedēļu garumā. Šova vadīšana šajā jubilejas sezonā tiks uzticēta LNT raidījuma «Labvakar, Latvija!» vadītājiem Jolantai Strikaitei un Jānim Auzānam.

Noskaidrosim piecgades dziedošāko Latvijas ģimeni no 6.oktobra kanālā LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu