Oho! Vai Roberto Meloni apprecējies? (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Konstantīns Volkovs

Pirms dažiem gadiem dziedātājs un šovmenis Roberto Meloni sāka uz zelteneša nēsāt gredzenu, ko saņēma mantojumā no savas mammas, piedaloties abu vecāku 50. kāzu jubilejā Sardīnijas pilsētiņā Ardarā. Savukārt šajā vasarā Roberto, tērpies līgavaiņa frakā, pozējis ar simpātisku meiteni līgavas kleitā vienā no Rīgas parkiem. Vai dziedātājs un šovmenis Roberto Meloni beidzot nolēmis iestūrēt laulības ostā?

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Roberto Meloni atklāj, ka pirmo reizi dzīvē iejuties līgavaiņa ādā. Pozējot kopā ar līgavu, sajuties īpaši pacilāts. «Kad ieraudzīju līgavu, apmulsu. Viņa bija tik skaista! Kāzu izdarības bija gandrīz īstas. Līgavai pat bija kāzu pušķis. Kad sestdienas rītā roku rokā pastaigājāmies pa Kronvalda parku, garāmgājēji atgriezās un sačukstējās, ka tas taču Roberto, kas precas! Garāmgājēji skatījās un līgavu un gribēja noskaidrot, kas ir Roberto sieva. Visādas trakas lietas savā dzīvē esmu darījis, bet kāzas izspēlēju pirmo reizi,» atminas dziedātājs.

Šoreiz gan kāzu ceremonija nebija īsta un to drīzāk var nodēvēt par kāzu ģenerālmēģinājumu, kur dziedātāja Roberto līgavas lomā iejutās pasākumu aģentūras «Apelsin agency» īpašniece Ilona Kožečenkova, kura rīko kāzas, dzimšanas dienas un dažnedažādas korporatīvas ballītes.

Ilona atklāj, ka pēc fotosesijas Kronvalda parkā kāzu ģenerālmēģinājums turpinājās uz jahtas, vizinoties pa Daugavu. Roberto un Ilonas kāzu ģenerālmēģinājumu palīdzēja noorganizēt un jauno pāri iedvesmoja aģentūras «Apelsin agency» darbiniece Viktorija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu