Modele Māra Kampernova turmāk jaunatklās Rīgu raidījumā Te! (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Epnere

Latvijas jaunatklāšanas raidījuma «TE!» vadītāju komandai ir pievienojusies modele un diplomēta teoloģe Māra Kamperova. Viņa turpmāk ar režisoru Dzintaru Dreibergu atklās skatītājiem Rīgu, tās urbāno kultūru, vietas, satiktos cilvēkus un pilsētvides vērtības. Māru kopā ar pārējiem radījuma vadītājiem – Paulu Timrotu, Māri Olti, Daci Grimzi, Martu Selecku un Gustavu Terzenu LTV 1 ekrānā redzēsim jau no 12. septembra, katru ceturtdienu plkst. 21:15.

«Esmu pagodināta, ka varēšu strādāt ar, manuprāt, vienu no profesionālākajām radošajām Latvijas TV komandām. «TE!» cilvēki ir mācējuši skatītājiem parādīt Latviju tik skaistu un citādāku, ka nevaru vien sagaidīt septembri, kad kļūšu par daļu no viņiem,» stāsta Māra Kampernova. «Vadot sadaļu TE! Rīgā, un atklājot acīm neredzamas vietas un jaunus cilvēkus, es parādīšu, ka Rīga un Latvija ir īstā vieta, kur dzīvot un būt laimīgiem!»

Foto: Ieva Epnere

Latvijas jaunatklāšanas raidījumu «TE!» veido VFS Films sadarbībā ar TAVA, LMT un LTV, lai apzinātu un atspoguļotu vietējās vērtības un masveidā popularizētu vietējo tūristu ceļošanu visās gada sezonās.

Septembrī LTV 1 sāksies jau trešā raidījuma sezona. Tajā Pauls Timrots turpinās ravēt Latvijas tūrisma infrastruktūras nezāles un iejusties nejaušā tūrista lomā, Marta Selecka ar Gustavu Terzenu parādīs netradicionālās vietas un notikumus Latvijā, un iepazīstinās skatītājus ar vietējo laužu iedvesmas stāstiem, Māris Olte pētīs vēl mazzināmas tradicionālās latviešu amata prasmes, Dace Grimze izmēģinās izcilāko no tradicionālās latviskās kulinārijas un to interpretācijas iespējām šodien, bet Māra Kampernova parādīs ikdienā mazāk redzamo un sajūtamo Rīgu un tās apkārtni.

Foto: Ieva Epnere

«TE!» galvenais režisors Uģis Olte, vadošais operators Valdis Celmiņš, producenti – Uldis Cekulis un Ilze Celmiņa.

Foto: Ieva Epnere
Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu