Anete Volmane Sicīlijā bauda skaistumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Grupas «Jātnieki» dalībniece Anete Volmane vairāk nekā mēnesi pavadījusi Sicīlijas salā Pantelleria. Meitene devusies uz Sicīliju, lai piedalītos viesnīcas «Pantelleria dream exclusive» rīkotajā «Dream fashion night» pasākumā.

Pasākuma ietvaros no Latvijas bija uzaicinātas arī modeles un modes dizainere Elmira Kakimova.

«Piedalījos pasākumā kā modele, dziedātāja, un izpaudos, veidojot «make – up» modelēm. Mani doties uz Sicīliju uzaicināja draudzene no Latvijas. Draudzenes draugam pieder viesnīca, un viņa tur organizē dažādus pasākumus. Tā kā vakars izdevās lielisks, man piedāvāja uzkavēties mazliet ilgāk un uzstāties citos pasākumos. Tā es nepilnu mēnesi pavadīju vienā no skaistākajām vietām pasaulē,» priecājas Anete.

Foto: No personiskā arhīva

Anetei bija sagatavota neliela koncertu programma ar pasaulē populārām dziesmām, noskaņas mūzika ar akustisku pavadījumu, tās tika izpildītas viesnīcā «Pantelleria dream exclusive».

«Bez tā, ka gatavojāmies pasākumiem, izdevās izbaudīt arī dažādus piedzīvojumus - devāmies Vidusjūrā. Ar laivām apbraucām apkārt salai, peldējāmies starp klintīm un «noķērām» arī kādu saules staru. Starp citu, laika apstākļi vienkārši lutināja, dienā bija līdz pat četrdesmit grādiem, bet vakaros ne zemāk par divdesmit grādiem,» piedzīvojumos dalās Anete

Foto: No personiskā arhīva

Tā kā Pantelleria ir vulkāniskas izcelsmes sala, vienā no dienām Anete aizbrauca līdz vulkāniskajam ezeram, kurš pat vietām burbuļoja un ūdens bija pasakaini silts, bet ļoti sāļš.

Pāris kilometrus no viesnīcas ir pilsētas centrs, kur Anete laiku pa laikam arī paviesojās. Izstaigāja mazās ieliņas, iegriezās saldējuma veikalā, lai nopirktu īpaši garšīgu saldējumu. Beigās jau saldējuma kafejnīcas darbinieki sveicināja meiteni kā patstāvīgo apmeklētāju.

«Interesanti, ka pilsētā visi veikaliņi un iestādes bija vaļā tikai līdz pusdienas laikam, tad tiek slēgts ciet un iedzīvotāji dodas atpūsties līdz pat vakaram. Šai laikā pilsētiņa ir pavisam klusa, ko nevar teikt par vakariem, liekas, tad tik rosība sākas,» tā Anete

Foto: No personiskā arhīva

Ar nakts dzīvi Anete gan īpaši neaizrāvās, apmeklēja tikai vasaras svētkus, kuru ietvaros piestātnē tika rīkoti dažādi pasākumi un tirdziņi.

«Sicīlijā izmantoju priekšrocības un atvilku elpu, atguvu enerģiju un no sirds atpūtos, izbaudīju mieru un skaistumu visapkārt,» smaida Anete.

Par Sicīlijas virtuvi runājot, meitenei bija ļoti paveicies, viesnīcas šefpavārs Aneti lutināja ar dažādām jūras veltēm, no kurām lielāko daļu dziedātāja pagaršoja pirmo reizi dzīvē.

Foto: No personiskā arhīva

«Astoņkāji, mīdijas, kalmāri, tīģergarneles, iepriekš nebūtu domājusi, ka tas viss garšo tik lieliski. Šādās vietās, šie ēdieni īpaši iederas, tāpēc, vienkārši ļāvos eksperimentēt. No dzērieniem nogaršots tika arī viņu tradicionālais «Passito», ļoti salds, bet mazās devās garšīgs,» skaidro Anete.

Anete stāsta, ka laiks Sicīlijā bija lieliski pavadīts laiks un noteikti iesaka šo vietu apmeklēt un izbaudīt visiem, kam prasās aizlaisties uz mazu paradīzes nostūri un atvilkt elpu.

«Cilvēki ir ļoti draudzīgi un atvērti, patika, ka nekautrējas nākt klāt un izteikt komplimentus, tas ļoti palīdz saņemt drosmi un nākošajās reizēs būt pašpārliecinātākai par sevi, savām spējām,» nosaka Anete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu