LNT viesi uz balli ierodas pa sarkano paklāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektienas vakarā ar vērienīgu balli Latvijas Nacionālajā operā savu 15 gadu jubileju svinēja telekompānija LNT. Viesi uz pasākumu ieradās pa sarkano paklāju, pēc tam baudīja šampanieti un noskatījās svētku koncertu, kurā netrūka ne joku, ne atmiņu stāstu, ne dažnedažādu priekšnesumu.

Kā viens no pirmajiem ieradās LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis un radošais direktors Niks Volmārs, bet pēc tam - atraktīvais pavārs Mārtiņš Sirmais ar kundzi, kurus līdz operai atvizināja velorikša.

Uz LNT jubileju bija ieradies arī eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu
Uz LNT jubileju bija ieradies arī eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Foto: TVNET
Politiķis un Saeimas deputāts Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi gan izvairījās no iešanas pa sarkano paklāju
Politiķis un Saeimas deputāts Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi gan izvairījās no iešanas pa sarkano paklāju Foto: TVNET

Kā novēroja portāls TVNET, viesu vidū bija gana daudz sabiedrībā atpazīstamu personu: LNT balli apmeklēja gan eksprezidents Valdis Zatlers, gan Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, eiroparlamentārietis Ivars Godmanis un politiķis Ainārs Šlesers, gan mūziķi, aktieri un žurnālisti.

Mūziķis Atis Auzāns jubilāriem vēlēja palikt tikpat cilvēcīgiem kā iepriekš
Mūziķis Atis Auzāns jubilāriem vēlēja palikt tikpat cilvēcīgiem kā iepriekš Foto: TVNET

Daži no viņiem izteica vēlējumu jubilāram: piemēram, Atis Auzāns, kurš piedalīsies šova "Dziedošās ģimenes" žūrijā, atzina, ka, viņaprāt, LNT esot ļoti cilvēciska telekompānija. "Atceros viņus kopš tiem laikiem, kad tika rādīta "Picca TV" - man viņi patika jau toreiz. Un arī viņu veidotie šovi, kaut tās pašas "Dziedošās ģimenes", man allaž ir patikušas," pauda mūziķis, novēlot telekompānijai ieturēt šādu kursu arī turpmāk.

Balli apmeklēja arī dziedātāja Samanta Tīna, kura jau nākamnedēļ startēs TV3 šovā "Mūsu zelta dziesma"
Balli apmeklēja arī dziedātāja Samanta Tīna, kura jau nākamnedēļ startēs TV3 šovā "Mūsu zelta dziesma" Foto: TVNET
Operas priekšā, sagaidot pasākuma viesus, muzicēja atraktīvā čellu grupa "Melo M"
Operas priekšā, sagaidot pasākuma viesus, muzicēja atraktīvā čellu grupa "Melo M" Foto: TVNET

Par muzikālo noformējumu, viesus sagaidot, rūpējās atraktīvā čellu grupa "Melo M", savukārt, ieejot operā, viesi pie šampanieša glāzes varēja pakavēties patīkamās atmiņās.

Vakara vadība bija uzticēta Dailes teātra aktierim Intaram Rešetinam un Karaliskā improvizācijas teātra aktierim Jānim Skutelim, kuri pieteica gan runātājus, gan mūziķus. Vakara muzikālo daļu atklāja dūdu un bungu grupa "Auļi", pēc tam uzstājās dziedātāja Linda Leen, kura šim pasākumam bija izvēlējusies dziesmu no pašlaik tik populārās britu dziedātājas Adeles repertuāra, gan LieneCandy, kura jau pavisam drīz dosies uz Ameriku, kur ieplānojusi dzīvot un strādāt vismaz gadu.

Jubilejas koncertā uzstājās arī dziedātāja LieneCandy (no labās), kura jau pavisam drīz dosies uz Ameriku, kur ieplānojusi dzīvot un strādāt vismaz gadu
Jubilejas koncertā uzstājās arī dziedātāja LieneCandy (no labās), kura jau pavisam drīz dosies uz Ameriku, kur ieplānojusi dzīvot un strādāt vismaz gadu Foto: TVNET

Jubilejas vakars noslēdzās ar krāšņu salūtu Daugavmalā. Kā uzsvēra LNT pārstāvji, šis bijis neparastākais salūts, jo tā laikā debesīs uzplaukušas 15 sirdis.

Arī TVNET pievienojas sveicēju pulkam! Daudz laimes dzimšanas dienā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu