"Karstās laika ziņas" meklē šarmantākās studentes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV6 "Karstās laika ziņas" septembrī sāk seksīgāko un šarmantāko Latvijas studenšu meklēšanu. Ikviena daiļava, kura jūtas apburoša un piemērota TV6 Karsto laika ziņu vadīšanai, aicināta aizpildīt anketu portālā www.tv6.lv, informē telekompānijas pārstāve Marta Zandersone.

Ikviena studente, kura jūtas pārliecināta par sevi un vēlas mesties jaunos izaicinājumos, aicināta aizpildīt pieteikuma anketu portālā www.tv6.lv!

Arī stiprā dzimuma pārstāvji tiek aicināti nestāvēt malā, bet gan atbalstīt Latvijas studentes, balsojot par simpātiskākajām no visām konkursa dalībniecēm TV6 mājas lapā.

"Karsto laika ziņu" vadītāja Zane Kalinka iedrošina studentes piedalīties: "Ja arī tevi interesē filmēšanās process un tas, kā darbojas televīzija no otras puses, noteikti piesakies! Neliels uztraukums sākumā pieder pie lietas, bet apkārt ir lieliska komanda - visi tev palīdzēs. Un iegūtās emocijas un pieredze būs lieliska!”

Septembra beigās simpātiskākās no visām studentēm veselu nedēļu būs redzamas TV6 "Karsto laika ziņu" studijā katru darbdienas vakaru plkst.21.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu