Pauls Timrots noliek pie vietas Artusu Kaimiņu (309)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Radio «Boom FM» rīta pārraides «Suņa būda» vadītājs Artuss Kaimiņš iemantojis nelāgu slavu par savu reizēm nievājošo attieksmi pret raidījuma viesiem. Līdz šim ēterā viņš paguvis izņirgāties par pašpasludināto reperi Nottāru, modes blogeri Denisu Ševeļovu, kā arī cienījamo vecumu sasniegušo seriāla «Ugunsgrēks» aktrisi Regīnu Devīti. Trešdienas raidījuma viesis bija pazīstamais auto eksperts Pauls Timrots, kurš nolika Kaimiņu mainītā lomā.

Jau pašā pārraides sākumā Timrots paironizēja par Kaimiņa raidījumu garumu un ieradumu uzdot garos un ne līdz galam izprotamos jautājumus. Tāpat auto pazinējs un pieredzējušais TV un radio cilvēks, kā arī teātra režisors nekautrējās aizrādīt aktierim par vārda «kad» izmantošanu «ka» vietā.

Atgriežoties ēterā pēc mūzikas pauzes, Kaimiņš sarunu sāka ar mazliet neveiksmīgu jautājumu par to, kā Timrots ēterā spēj savienot divu raidījumu vadīšanu pēc kārtas. Uz viesa sarkastiskajām piebildēm mēģināja iziet no situācijas, vaicājot par viņa mīļāko spēkratu. «Jautājums par mīļāko mašīnu ir tikpat naivs kā trešajā klasē, kad bērni viens otram dod atmiņu klades,» skarbs bija «Suņa būdas» viesis.

Kaimiņš, zinādams, ka auto cienītājs brauc arī ar 6.sērijas BMW, norādīja, ka tas personīgi ir viņa mīļākais spēkrats. «Sāc kārtīgi strādāt, varbūt nopelnīsi,» atbildi parādā nepalika Timrots. Turpmākajā raidījuma gaitā vadītājs runāja par fotoradariem, kas viesim bija komfortabls temats, tomēr arī turpmāk raidījuma «Zebra» un «Radio SWH» ētera cilvēks nekautrējās izteikt Kaimiņam piebildes par viņa izvēlētajiem audio failiem, kā arī aktiera uzkrītošo svīšanu.

Pie publiskotā video pievienoti arī vairāku lietotāju komentāri, kas pauž gandarījumu, ka beidzot starp studijas viesiem ir uzaicināts kāds, kurš neļauj kāpt sev uz galvas atbilstoši reaģē uz Kaimiņa lecīgajā tonī izteiktajām replikām.

Komentāri (309)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu