Izskan Dreģes jubilejas koncertturneja. Izsludināts papildkoncerts (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar, 19.augustā, ar krāšņu un sirsnīgu koncertu Dzintaru koncertzālē noslēdzās aktrises Olgas Dreģes 75. jubilejas koncertturneja, kas šovasar pārskanējusi visu Latviju. Publikas sajūsma it visās 16 Latvijas pilsētās bijusi tik liela, ka pēc neskaitāmo skatītāju lūguma tikko izsludināts arī īpašs papildkoncerts. Tas notiks Lāčplēša dienā, 11.novembrī, plkst. 19:00 Ventspils teātra namā «Jūras vārti», informē producents Sandis Mohovikovs.

Biļetes uz koncertu jau šobrīd nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena - Ls 4-8.

Jāatgādina, ka Olgas Dreģes jubilejas koncerttūre sākās 11.jūlijā, aktrises dzimtajā pusē - pārpildītajā Madonas estrādē, un turpinājās Valmierā, Litenē, Tukumā, Dobelē, Bauskā, Smiltenē, Liepājā, Ikšķilē, Cēsīs, Kuldīgā, Jelgavā, Alūksnē, Talsos un Jēkabpilī. Uz skatuves Olga kāpa kopā ar tuvākajiem skatuves kolēģiem un draugiem - Mirdzu Martinsoni, Baibu Indriksoni, Sarmīti Rubuli, Leonu Krivānu, Juri Strengu, Jāni Reini un Gintu Andžānu.

Savukārt turnejas noslēguma koncerts Dzintaros bija īpaši sirsnīgs, jo to kuplināja īpašie viesi: Dailes teātra aktieri Artis Robežnieks, Harijs Spanovskis un Jānis Paukštello, dziedātāja Olga Rajecka un citi.

Saviļņojošu uzrunu jubilārei un Dzintaru publikai teica arī režisors Jānis Streičs. Muzikālais pavadījums bija Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas pārziņā. Netrūka jaunu duetu, pārsteidzošu ansambļu, karstasinīgu deju, turklāt virkne dziesmu izskanēja krāšņā kopkorī ar skatītājiem.

Neraugoties uz lielo koncerstlodzi, Olga Dreģe šobrīd staro savā enerģijā un saka paldies par sirsnīgo uzņemšanu, laba vēlējumiem, skaļajiem aplausiem un mīlestību, ko pārpārēm saņēmusi gan no lielajiem, gan mazajiem skatītājiem visā Latvijā. Tā esot īsta enerģijas pote visai jaunajai teātra sezonai!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu