TV šova spilgtākā blondīne - Linda Mežore! Viņa gatava pat iemīlēties (40)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Viena no spilgtākajām, krāšņākajām un daiļākajām jaunā TV šova «Jaunā Talantu Fabrika» dalībniecēm ir rēzekniete Linda Mežore (21). Viņa arī piedalījusies TV šovā «Koru kari 3» un plūkusi uzvaras laurus Normunda Zuša vadītā Rēzeknes zaļā kora sastāvā. Tagad spilgtā blondīne Linda vēlas sevi pierādīt jaunajā šovā.

Linda Mežore kā krāšņa roze izceļas pārējo šova dalībnieku vidū. Jau pirmajā reizē, kad norisinājās mediju tikšanās ar šova dalībniekiem, žurnālisti stāvēja rindā, lai intervētu Lindu. Šaubu nav, Lindu nevar nepamanīt. «Jā, man patīk vairāk papucēties,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» neslēpj šova dalībniece. Uz šovu viņa gan ieradusies ar nelielu koferi, bet atzīst, ka visi tērpi lielākoties ir jauni, iegādāti speciāli šovam.

«Pirms šova mums, dalībniekiem, tika atsūtīts e-pasts no šova organizatoriem, ka melnus un baltus tērpus labāk neizvēlēties, jo šīs krāsas nav pateicīgas TV kamerām, tādēļ es devos iegādāties spilgtākas un krāsainākas kleitas ar interesantu fasonu. Noteikti ikdienā šova tiešraidēs izrādīšu jaunos tērpus. Protams, cik būs manos spēkos, centīšos pucēties un stilīgi izskatīties. Protams, arī nepārspīlēšu. Man vaicā, vai es divas stundas pie spoguļa stāvēšu? Nē, nu tā gan nav. Tas, cik ilgi pucēšos, ir atkarīgs no tā, kāds būs pasākums. Mums būs koncerti, pārrunas, ballītes un citas aktivitātes, piemēram, uz sporta nodarbībām jau kleitā neiešu, tur vajadzēs sporta tērpu,» atklāj Linda.

Iespējams, šovā jau dzimušas simpātijas! Linda Mežore un Pāvels Fomkins
Iespējams, šovā jau dzimušas simpātijas! Linda Mežore un Pāvels Fomkins Foto: Santa Sergejeva

Vaicājot, vai arī ikdienā pirms dalības šovā viņa bijusi spilgta un pamanāma, Linda piekrītoši māj ar galvu. «Jā, man patīk pucēties un labi izskatīties,» neslēpj šova dalībniece.

Pirms dalības šajā šovā viņa uzvaras laurus jau plūkusi TV3 šovā «Koru kari 3» Normunda Zuša vadītā Rēzeknes kora sastāvā: «Tas bija ļoti spilgts piedzīvojums manā dzīvē. Iespējams, arī tādēļ esmu šajā šovā. Ja iepriekšējā šovā nevarēju parādīt savu personību, tad šajā šovā ir visas iespējas to izdarīt. Gribu pierādīt sevi kā solisti, apgūt šeit jaunas zināšanas, prasmes, kā arī vēlos kļūt drosmīgāka. Tādēļ mans mērķis ir pēc iespējas ilgāk noturēties šovā, lai varētu vairāk uzzināt. Arī pats Normunds Zušs, uzzinot, ka esmu iekļuvusi šajā šovā, novēlēja man veiksmi. Ja būs iespēja paaicināt uz kādu manu priekšnesumu Rēzeknes kori, es noteikti to darīšu.»

Linda un Pāvels
Linda un Pāvels Foto: Santa Sergejeva

Linda pabeigusi Ekonomikas un kultūras augstskolā pasākumu organizatores studijas. «Tālāk gribēju iet studēt estrādes vokālu, bet mums Latvijā nav tādas augstskolas, kur to varētu darīt. Dziedāšana man vienmēr bijusi sirdij ļoti mīļa. Tādēļ arī esmu šovā, jo šeit ne tikai vokālās nodarbības varēšu apmeklēt, bet daudz ko citu uzzināt. Šis šovs man būs kā krāšņs piedzīvojums. Tas man tieši šobrīd šajā vecumā ir nepieciešams.»

Vai Lindas un Pāvela starpā dzimušas simpātijas rādīs laiks
Vai Lindas un Pāvela starpā dzimušas simpātijas rādīs laiks Foto: Santa Sergejeva

Vaicājot, vai Linda ir gatava iemīlēties kādā no šova stiprā dzimuma dalībniekiem, viņa nosaka, ka primārais tomēr esot dalība šovā un mūzika, taču trīs mēneši ir pietiekoši ilgs laika posms un visādi jau var gadīties. «Ja būs kādas simpātijas, es arī nekautrēšos tās slēpt. Mums ir harismātiski un smaidīgi puiši, kāpēc ne!?» viņa piebilst.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu