«Pelnrušķīte» Kristīne Teilāne parāda dēliņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Latvijā pirmā realitātes šova «Pelnrušķīte» uzvarētāja un rakstniece, kā arī modele Kristīne Teilāne šajā vasarā sagaidījusi pasaulē nākam pirmdzimto.

2012. gadā «Pelnrušķīte» Kristīne Teilāne saderinājās ar tetovētāju Agri Krūmkalnu. Šovasar abu dzīvē notikušas patīkamas pārmaiņas. Kristīne un Agris kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam bērniņam. Mazulis pasaulē nāca šā gada 9. jūnijā. Sākoties dzemdībām, kad ūdeņi jau bija nogājuši, Kristīne pati saviem spēkiem ar automašīnu mēroju ceļu no Rīgas līdz Bulduru slimnīcai.

Vecāki dēlēnam devuši divus vārdus – Lars Alens. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kristīne atklāj, ka dēliņam devusi vārdu, iedvesmojoties no sava iecienītākā dāņu rezisora Larsa fon Trīra personības.

Nu arī Kristīne plašākai publikai parādījusi dēliņa fotogrāfiju, ievietojot to sociālajā tīklā «facebook».

Foto: facebook.com

Kristīne Teilāne plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama pēc dalības un uzvaras TV realitātes šovā «Pelnrušķīte». Pēc šova Kristīne izdeva savu pirmo grāmatu stāstu krājumu «Odinochka», bet otrā grāmata vēl nav izdota plašākai publikai. Šā gada sākumā Kristīne sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāstīja, ka grāmatā atspoguļo trīs gadus ilgušās attiecības ar bijušo draugu Kasparu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu