NBA zvaigzne Šenons Brauns Rīgā lido pāri meiteņu galvām (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Rīgas svētku ietvaros iepretim Latvijas Nacionālajai operai par sportiskajām aktivitātēm, kurām dots nosaukums Krastu mačs, parūpējies basketbola klubs «VEF Rīga». Speciāli par godu «Krastu mača» pasākumiem Rīgā ieradies divkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Šenons Brauns.

NBA zvaigzne Šenons Brauns kopā ar Latvijas labāko «slam dunk» meistaru Kristapu Dārgo un basketbolistiem Robertu Jaunozolu, Kārli Apsīti un Artūru Brici sacentās «slam dunk» konkursā. Kristaps Dārgais lidoja pāri meitenēm, kas gulēja uz laukuma, un bez problēmām trieca bumbu grozā no augšas, turpretī NBA zvaigznei šoreiz gadījās misēklis - viņš paklupa pār meitenēm un «slam dunk» metiens nenotika.

Danku konkursa finālā iekļuva Kristaps Dārgais, kā arī Šenons Brauns. Taču uzvaras laurus šajā Krastu mača danku konkursā plūca Latvijas labākais «slam dunk» meistars Kristaps Dārgais. Viņš šajā konkursā uzvarēja arī pagājušajā gadā.

«Slam dunk» konkursa žūrijā bija SIA «Skonto Būve» prezidents Guntis Rāvis, izglītības un zinātnes ministrs Vjačeslavs Dombrovskis, Latvijas basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, kā arī VEF leģenda un 1981. gada Eiropas labākais basketbolists Valdis Valters. Kopš 2010.gada basketbola klubs «VEF Rīga» Rīgas pilsētas svētkos organizē diennakts basketbola maratonu pašā Rīgas centrā.

Rīgā NBA zvaigzne Šenons ieradās piektdienas pēcpusdienā. «Ceļš uz Latviju bija labs. Lidojuma lielāko daļu sanāca gulēt, tāpēc tas bija viegls un aizritēja ātrāk. Esot šajā ceļojumā, noteikti vēlos apskatīt Latviju un izbaudīt šejienes atmosfēru. Latvijas vārdu biju dzirdējis iepriekš, lai gan varbūt precīzi nezināju, kur tieši tā atrodas. Iepazīstoties ar to sīkāk, noskaidroju, ka tā ir lieliska vieta, tāpēc nolēmu doties uz šejieni.

«Galvenais, ko gribu izdarīt, ir labi šeit pavadīt laiku. Pēdējā laikā tieši uz dankiem neesmu ļoti koncentrējies, bet manā arsenālā ir pāris labas lietas,» atklāja basketbolists, kurš ikdienā pārstāv NBA klubu Fīniksas «Suns».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu