Liepājā notiek astotais «Fontaine festival» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands

Šajā nedēļas nogalē 9., 10. un 11. augustā Liepājā klubā «Fontaine palace» un tam pieguļošajās ēkās un teritorijā norisināsies astotais rokmūzikas festivāls «Fontaine festival». Trīs dienu garumā uz piecām skatuvēm kāps vairāk nekā četrdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju gan no Latvijas, gan Vācijas, Zviedrijas, ASV, Gruzijas, Igaunijas, Krievijas, Ungārijas, Izraēlas, Polijas, Somijas un Ukrainas. Festivālā uzstāsies arī pašmāju grandi «Jumprava» un «Līvi».

Kā īpašs notikums jāmin piektdienas vakarā uz «Gypsy camp» skatuves notiekošais grupas «Līvi» koncerts. Lai arī Latvijas roka leģendas vairs nekad neuzstāsies oriģinālsastāvā, 9. augusta koncertā kopā uzstāsies ilgi gaidīta savienība – Aivars Brīze, Tomass Kleins, Ainars Virga, Vilnis Krieviņš, Guntars Mucenieks un basģitārists Mārtiņš Burkevics.

Savukārt sestdien, 10. augustā, uz šīs pašas skatuves kāps pašmāju astoņdesmito gadu supergrupa «Jumprava».

Bez jau minētajām mūzikas apvienībām savu dalību festivālā apstiprinājis arī ASV dzimušais blūzmenis Hovards Fišmens (Howard Fishman), savukārt svētdien, 11. augustā, festivālu noslēgs enerģiskā zviedru rokgrupa «Jack’s rezidence».

Pilna festivāla programma skatāma mājas lapā www.fontainefestival.com

Biļetes uz visām trīs festivāla dienām pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, to cena ir Ls 8, savukārt vienas dienas biļetes būs pieejamas uz vietas, festivāla kasē par Ls 5. Atsevišķa biļete uz svētdienas koncertu būs pieejama par Ls 2.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu