Skat, cik seksīga blondīne Krievijā darbojas kā dziedātāju menedžere (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Šovasar Jūrmalā viesojās Krievijā populāra producenta un komponista Viktora Drobiša menedžmenta vadītāja, kā arī dziedātāja Aleksandra Kogana projekta direktore, blonda daiļava, kas pati kā modele piedalījusies Krievijā slavenu dziedātāju videoklipos un pozējusi ne viena vien glamūrīga žurnāla lappusēs, - Svetlana Stolpovskiha. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» garkājainā skaistule Svetlana atklāj savas profesijas priekšrocības un trūkumus.

Svetlana ar dziedātāju Aleksandru Koganu. Blondā skaistule saposusies zīmola „Oscar De La Renta“ fuksiju krāsas svārkos, bet melnais tops ir „Dolce & Gabbana“ kolekcijas. Grezno tērpu viņa paspilgtina ar "Zuhair Murad" augstpapēžu kurpēm
Svetlana ar dziedātāju Aleksandru Koganu. Blondā skaistule saposusies zīmola „Oscar De La Renta“ fuksiju krāsas svārkos, bet melnais tops ir „Dolce & Gabbana“ kolekcijas. Grezno tērpu viņa paspilgtina ar "Zuhair Murad" augstpapēžu kurpēm Foto: Santa Sergejeva

Lai gan Svetlana Jūrmalā demonstrēja savu lielisko figūru, krāšņus un dārgus zīmolu tērpus, viņa atzina, ka atpūsties bieži vien ir neiespējami. «Kad maniem pārstāvētajiem skatuves māksliniekiem ir koncerti un uzstāšanās, nervi ir uzvilkti un paiet kāds laiciņš, kamēr nomierinos,» viņa atzīst.

Svetlana pirms kāda laika iegādājusies ļoti dārgu kaklarotu, kas ir amerikāņu mākslinieka roku darbs. Otrs šāds kaklarotas eksemplārs ir tikai dziedātājai Lady Gagai
Svetlana pirms kāda laika iegādājusies ļoti dārgu kaklarotu, kas ir amerikāņu mākslinieka roku darbs. Otrs šāds kaklarotas eksemplārs ir tikai dziedātājai Lady Gagai Foto: Edgars Kalmēns

Tā vien liekas, ka Svetlana ir izkāpusi no kāda glamūrīga žurnāla lappusēm, bet ikdienā blondā skaistule sastāda nopietnus līgumus, kontraktus, kā arī producē dziedātājus. Blondā daiļava atklāj, ka viņas ikdienas pienākumos ietilpst arī dziedātāju PR kampaņu veidošana.

Šobrīd Svetlana ar dziedātāju Aleksandru Koganu atrodas Izraēlā, kur 10. augustā piedalīsies pasaulē populārā spāņu dziedātāja Hulio Iglesiasa solo koncertā. «Mums priekšā ir ļoti daudz darba. Gribas parādīt visiem, ka mūsu valstī dziedātājiem ir ļoti labs līmenis. Un mēs jūtamies pagodināti, ka Iglesiass izvēlas sadarboties ar Aleksandru Koganu,» viņa nosaka.

Krievijas daiļava rotājusies ar zīmola „Miu Miu“ aksesuāriem, zīmola „Lanvin“ lietus mētelī
Krievijas daiļava rotājusies ar zīmola „Miu Miu“ aksesuāriem, zīmola „Lanvin“ lietus mētelī Foto: Edgars Kalmēns

Biznesa lēdijai Svetlanai ir ļoti svarīgi, kā viņa izskatās un sevi prezentē sabiedrībai: «Man ļoti patīk atklāt jaunus dizainerus un iegādāties jaunas lietas. Ne velti ir teiciens: «Sagaida pēc apģērba, pavada pēc prāta!» Nu visi šie festivāli un šovbizness ir šovs un šovu jārada ne tikai dziedātājiem, bet arī mums menedžeriem. Tas taču ir tik efektīgi, ja skatuves mākslinieku pārstāv labi ģērbies un skaists menedžeris. Zinu, ka mūsu valstī par to neaizdomājas. Skaisti un gaumīgi tērpušies producenti ir retums, bet Amerikā, piemēram, menedžeriem un producentiem speciāli tiek iedalīta naudas summa, lai viņi varētu būt labā formā un lieliski izskatīties. Es ar to cīnos un turpināšu cīnīties, lai arī man skatuves mākslinieki iedala atsevišķu naudas summu sava tēla veidošanai.»

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu