Kristīne Pāže tikusi pie autovadītājas apliecības (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Televīzijas šova «O kartes skatuve» dalībniece Kristīne Pāže ir nokārtojusi CSDD eksāmenu un ir tikusi pie autovadītājas apliecības. Jaunajai dziedātājai tas sagādā lielu prieku un gandarījumu par paveikto.

Tiesības jaunā dziedātāja izlēmusi iegūt tāpēc, ka ir daudz koncertu ārpus Rīgas un gribas braukt pašai, nevis vienmēr meklēt šoferi. Vienā dienā kopā ar savu puisi, dziedātāju Didzi Bordo, meitene ļāvās avantūrai - nopirka autoskolas atlaižu kuponus un sāka mācības.

«Jāsaka gan, ka arī es pirms laba laika biju viens no cilvēkiem, kas teica, ka automašīnas vadīšana nav priekš manis un ka nekad pie stūres nesēdīšos, taču tagad vadu auto un iesaku arī visiem pārējiem, kas vēl nav sadūšojušies, lai sāk braukt, tā ir lieliska sajūta,» priecājas Kristīne.

Pirms iestāšanās autoskolā Kristīne mācēja tikai sākt braukšanu, visu pārējo jauniete apguva, pateicoties instruktoram.

«Uztraukums, protams, bija. Domāju, tāds būtu pat vispieredzējušākajiem autobraucējiem, jo tur atmosfēra tāda, kas rada spriedzi, bet šī diena man bija labvēlīga, braucu ļoti labi un kļūdu faktiski nebija. Tāpēc tiku pie tiesībām,» priecājas Kristīne.

Dziedātāja nolika autovadītāja tiesības ar pirmo reizi un iesaka ikvienam, kas mācās braukt ar automašīnu, lai nekavējas ar šo procesu, pārvar bailes un lai uz eksāmenu iet tikai tad, kad pats jūtas gatavs.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu