Miljonu mantinieces Parisas Hiltones piedzīvojumi Jūrmalā (56)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

3. augusta agrā rīta stundā no lidostas «Rīga» ar privāto lidmašīnu no Latvijas uz Spānijas salu Ibisu aizlidoja pasaulē populārā miljonu mantiniece un ballīšu lauvene Parisa Hiltone. Viņa Latvijā viesojās kā Krievijas augstā humora šova «Comedy Club» desmitās jubilejas svinību īpašā goda viešņa.

Salīdzinot Parisu ar citām pasaules zvaigznēm, kas savulaik, viesojoties Latvijā, slēpās no fotogrāfu objektīviem, miljonu mantiniece bija pilnīgs pretstats. Viņa smaidīga pozēja fotogrāfiem, kas dežurēja pie Vecrīgas piecu zvaigžņu viesnīcas «Royal Square Hotel», kur uz pāris stundām bija apmetusies Hiltone. Miljonu mantiniecei smaids no sejas nenozuda arī uz Dzintaru koncertzāles skatuves «Comedy Club» desmitās jubilejas svinībās un pat vēlajā nakts stundā ballītē Jūrmalas privātajā pludmalē.

Jau iepriekš dzīvesstila portāls «Sejas» vēstīja, ka 2. augusta pēcpusdienā Latvijā ieradās Parisa Hiltone. Taisnā ceļā no lidostas Parisa Hiltone ar savu pavadošo svītu devās uz Jūrmalu, uz Dzintaru koncertzāli, kur norisinājās šā vakara šova ģenerālmēģinājums. Pēc mēģinājuma Parisa no Jūrmalas ar savu pavadošo svītu mēroja ceļu uz Vecrīgas piecu zvaigžņu viesnīcu «Royal Square Hotel», lai sapostos pirms lielā vakara pasākuma Jūrmalā. Pārvietojoties no Jūrmalas uz Rīgu un otrādi, Parisa Hiltone «Mercedes-Benz» automašīnā sēdēja kopā ar mīļoto draugu - modeli Riveru Viperi.

Pirms vakara pasākumiem pie Parisas viesnīcā ieradās pašmāju stilists un frizieris Edgars Zablockis un grima māksliniece Dita Grauda. Edgars Hiltonei veidoja frizūru, bet Dita uzklāja grimu.

Ieradusies Dzintaru koncertzālē, Parisa atkal sirsnīgi smaidīja neskaitāmām fotokamerām, raidot fotogrāfu virzienā gaisa skūpstus. Kāds no mediju pārstāvjiem pat Parisai izteica bildinājumu. Taču ballīšu lauvene uz to nereaģēja, jo viņu uz vakara pasākumu pavadīja mīļotais puisis Rivers Vipers.

«Comedy Club«» šova laikā Parisu centās izjokot gan Gariks Martirosjans, gan Pāvels Voļa. Savukārt, minot savus iecienītākos dziedātājus, Parisa atzina, ka lielāka hita par šā brīža Krievijā populāro dziesmu «О Боже какой мужчина» nemaz nav.

Divos naktī Parisa ar savu pavadošo svītu ieradās Jūrmalas privātajā pludmalē «Havana Lounge Club» , kur «Comedy Club» desmitās jubilejas ietvaros notiek ballītes līdz agram rītam. Parisa pirms savas uzstāšanās, runājot pa mobilo tālruni, izstaigāja skatītāju zāli, apskatot VIP galdiņus, un tikai tad kāpa uz skatuves dīdžejot. Vēlajā nakts stundā vairāk nekā stundas garumā uz skaņuplašu atskaņotāja viņa spēlēja deju mūziku, un ik pa laikam pāri ballētāju galvām nolija konfeti lietus. Pēc savas uzstāšanās Parisa ar pavadošo sastāvu devās uz viesnīcu Rīgā, bet sešos no rīta viņa pameta Latviju ar savu privāto lidmašīnu, aizlidojot uz Ibisu.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu