Ar krāšņu salūtu Jūrmalā atklāj grandiozās «Comedy Club» 10. jubilejas svinības (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Lai arī Jūrmalā tikko izskanējis starptautiskais mūzikas festivāls «Jaunais vilnis 2013», 31. jūlija naktī par spīti lietum privātajā pludmalē «Havana Lounge Club» ar krāšņu salūtu un Krievijas humora zvaigžņu oficiālajām uzrunām, dejām un dziesmām atklātas augstās humora nedēļas «Comedy Club» desmitās jubilejas svinības, kas Dzintaru koncertzālē norisināsies līdz pat 4. augustam.

Pēc krāšņā salūta par godu «Comedy Club» grandiozajām atklāšanas svinībām tūlīt pat sākās lietus. Tādēļ teltī, kur norisinājās svinības, nebija vietas, kur apgriezties. Visērtāk no nelabvēlīgajiem laika apstākļiem izvairījās miljonāri un sabiedrībā ietekmīgi ļaudis, kas bija uz šo pasākumu iegādājušies galdiņu VIP zonā par aptuveni 2000 latiem.

Starp ietekmīgajiem pasākuma apmeklētājiem bija Krievijas politiķis Aleksejs Mitrofanovs, kurš jau viesojies Jūrmalā pirms vairākiem gadiem, apmeklējot «Jauno vilni», Krievijas miljonārs Oļegs Boiko, kā arī šovbiznesa zvaigznes dziedātāja Nataša Koroļova ar vīru Tarzānu, dziedātājs Arkādijs Ukupņiks. Starp Krievijas zvaigznēm mirdzēja arī pašmāju slavenības – pie VIP galdiņiem pasākumu vēroja mersedesu tirgotāja Benita Sadauska ar meitu Elizabeti Mersedesu Sadausku, kā arī miljonāra Igora Mališkova sieva Aļona Mališkova. Pasākumu apmeklēja arī deputāts Mihails Zemļinskis ar sievu, dziedātāja Natālija Tumševica ar draugiem.

Pēc «Comedy Club» rezidentu - Garika Martirosjana, Pāvela Voļas un citu zvaigžņu uzrunām un attaisnošanās, ka vienīgi nav ieradies Sergejs Svetlakovs, jo palicis mājās auklēt savu jaundzimušo dēlu Ivanu, sākās dažādi priekšnesumi. Kā īpašais saviesīgā vakara viesis uzstājās populārais dziedātājs Kreigs Deivids. Viņš izpildīja savas populārākās kompozīcijas un jaunākās dziesmas no gaidāmā albuma «Following my intuition».

Jau nākamajās dienās «Comedy Club» ietvaros Latvijā ieradīsies tādas pasaulē pazīstamas zvaigznes kā ballīšu karaliene Parisa Hiltone un aktieris Kriss Takers, kas arī uzstāsies uz «Comedy Club» skatuves Dzintaru koncertzālē. Hiltone 2. augustā Dzintaru koncertzālē «Comedy Club» pasākuma laikā izpildīs speciāli sagatavotu svētku priekšnesumu – apsveikumu «Comedy Club» rezidentiem.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu