LieneCandy vēlas būt līmenī! Tādēļ izvēlas dārgus tērpus (197)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Dziedātāja LieneCandy ir viena no retajiem latviešu skatuves māksliniekiem, kura pēc dalības starptautiskajā mūzikas festivālā «Jaunais vilnis» turpina sadarbību ar pasākuma organizatoriem. Arī šogad LieneCandy mirdzēja uz «Jaunā viļņa» skatuves un Dzintaru koncertzālē apmeklēja koncertus, saposusies krāšņos tērpos. Dziedātāja atzīst, ka nevairās tērēt naudu kvalitatīvu apģērbu, apavu un aksesuāru iegādei.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» LieneCandy stāsta, kā veidojusi savu ģērbšanās stilu uz «Jaunā viļņa» pasākumiem. «Uz atklāšanas koncertu biju tērpusies melnā Latvijas modes zīmola P.O.S.H. kleitā. Uz pirmo konkursa dienu biju kleitā, ko pēc pasūtījuma darinājusi šuvēja, klāt zīmola «Gucci» kurpes un «Guess» klačs. Savukārt konkursa otrajā dienā, kad dziedāju duetā ar Latvijas konkursantu Pēteri Upelnieku, biju zaļā mežģīņu «Dolce & Gabbana» jaunākās kolekcijas kleitā. Tad vienu dienu izlaidu un uz «Jaunā viļņa» noslēgumu arī izvēlējos «Dolce & Gabbana» jaunās kolekcijas kleitu, «Hermes» somu un «Litchi» kurpes,» savu apģērba izvēli «Jaunajā vilnī» atklāj dziedātāja.

"Jaunā viļņa 2013" otrajā konkursa dienā Liene Candy uz Dzintaru koncertzāles skatuves mirdzēja zaļā mežģīņu «Dolce & Gabbana» jaunākās kolekcijas kleitā
"Jaunā viļņa 2013" otrajā konkursa dienā Liene Candy uz Dzintaru koncertzāles skatuves mirdzēja zaļā mežģīņu «Dolce & Gabbana» jaunākās kolekcijas kleitā Foto: Santa Sergejeva

LieneCandy stāsta, ka stilu viņai palīdz veidot stiliste un dizainere Tamāra Prokofjeva. «Viņa arī man palīdzēja izveidot tēlu, kā es katru dienu izskatīšos. Katram ir vajadzīgs stilists, jo par stilu ir jādomā. Vienreiz pietiek ar lētajām lupatām, ir jābūt līmenī. Teikšu godīgi, ka viss ir atkarīgs no līdzekļiem. Tagad daudz strādāju, tāpēc arī varu atļauties. Kā tu vari apģērbties, ja ienākumi nav tik lieli? Tagad vairs nevaru sūdzēties par ienākumiem, tāpēc arī gribu pienācīgi apģērbties un izvēlēties tādu ģērbšanās stilu, kāds man patīk, un sekot līdzi modes tendencēm,» atklāj Liene.

Pēdējos mēnešus LieneCandy arī mainījusi matu toni. Viņa pati ir sajūsmā par jauno matu krāsu. «Ilgi nevarēju saņemties, jo matus vienmēr cenšos krāsot ar dabīgām matu krāsām. Neviens man nevarēja piedāvāt krāsu, lai tik ļoti nebojātu matus un tajā pašā laikā mati izskatās dabīgi. Beidzot izdevās atrast frizieri, kas man nokrāsoja šādā tonī matus,» viņa nosaka.

Komentāri (197)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu