Jaunās «Talantu fabrikas» dalībnieki ir atrasti! Iepazīsties! (43)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Aizvadītajās nedēļās norisinājās vairākas šova Jaunā Talantu Fabrika atlases kārtas. Uz pirmo no tām bija ieradušies 693 dalībnieki, uz otro kārtu tika aicināti 90 kandidāti, no kuriem 15 tika izraudzīti gaidāmajam šovam. Tuvāka iepazīšanās ar šova dalībniekiem, jaunajiem vadītājiem un trim šova pedagogiem sāksies 19. augustā, kad jaunieši ievāksies savā jaunajā mājvietā – dzīvoklī.

Kanāla 2 šovs Jaunā Talantu Fabrika sāksies 19.augustā, kad savā jaunajā mājvietā jeb dzīvoklī ievāksies 15 apņēmības, cerību un enerģijas pilni jaunieši. Kanāla 2 šova mērķis ir attīstīt atrasto dalībnieku vokālās dotības un palīdzēt viņiem kļūt par jaunām, uzlecošām Latvijas zvaigznēm. Šovā uzvarētājs, protams, būs tikai viens, un viņa vārds tiks noskaidrots vienpadsmit nedēļu garā muzikālā maratonā. Ceļš vēl tāls ejams, līdz tam jauniešus gaida sacensība, mīlestība, attiecības, sadzīve, intrigas, zaudējumi un uzvaras, smiekli un asaras.

Gaidāmo šovu Jaunā Talantu Fabrika

vadīs šarmants pāris - Ketija Šēnberga un radio Star FM ētera personība Jānis Romanovskis.

Svētki ik pirmdienas vakaru!

Kanāla 2 skatītāji dalībnieku un pedagogu kopdarba rezultātu varēs novērtēt ik pirmdienas vakaru lielajā koncertā. Dienas no viena koncerta līdz nākamajam tiks aizvadītas dažādās nodarbībās, mēģinājumos un, protams, arī ikdienas sadzīves nodarbēs. Pirmā nedēļa paies, iepazīstot jaunos dzīves apstākļus, savus šova biedrus, tāpat gaidāmi pirmie vokālie mēģinājumi pie profesionāliem pedagogiem. Brīva laika neatliks, jo jau pēc nedēļas,

26.augusta vakarā, gaidāms pirmais Jaunās Talantu Fabrikas koncerts,

kurš būs vērojams tiešraidē Kanālā 2 un arī TV3. Lai varētu kāpt uz lielās skatuves un sevi godam parādītu, būs jāstrādā un nopietni jāpievēršas mūzikas pasaulei.

Bargākais vērtētājs ir skatītājs

Katru pirmdienu uz lielās skatuves visi dalībnieki pierādīs savu talantu un cīnīsies par vietu šovā. Dalībnieki ik nedēļu izpildīs dziesmas atbilstoši noteiktajai tematikai, apliecinot sava talanta daudzpusību un izceļot individualitāti. Katrā koncertā Jaunās Talantu Fabrikas jauniešus vērtēs četri žūrijas pārstāvji, no kuriem trīs vienlaikus ir šova pedagogi, bet ceturtais vērtētājs katru nedēļu cits. Tomēr bargākā žūrija būs skatītāji – jauniešu liktenis tiks atstāts viņu rokās. Dienu pēc koncerta vājākie no dalībniekiem stāsies uz izbalsošanu, lai cīnītos par pēdējo iespēju palikt šovā Jaunā Talantu Fabrika. To, kuram būs jāatstāj šovs, ik nedēļu noteiks skatītāju balsojums. Viss, kas norisināsies Jaunās Talantu Fabrikas šova telpās, būs vērojams Kanālā 2. Skatītāji varēs sekot ne tikai profesionālo nodarbību gaitai, bet arī šova dalībnieku ikdienai gan virtuvē, gan pārrunu telpā, arī karstajām sarunām un apsveikuma koncertiem. Darbdienās 13:40 kanālā TV3 būs redzama šova rubrika Jaunā Talantu Fabrika. Dienasgrāmata.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Laiks iepazīt jaunos talantus!

Visi dalībnieki, kas apmeklēja šova Jaunā Talantu Fabrika atlases, bija noskatījuši, pie kura no trim pasniedzējiem vēlas skoloties. Pedagogiem – Jolantai Gulbei-Paškevičai, Edgaram Kramiņam un Donam – piederēja galavārds jauniešu un savu skolnieku izvēlē. Tieši viņi trīs būs tie, kas palīdzēs šova dalībniekiem attīstīt talantu un piepildīt sapni par lielo skatuvi. Laiks iepazīstināt ar Jaunās Talantu Fabrikas izraudzītajiem dalībniekiem!

Dona komandas sastāvs

Aminata Savadogo ir 20 gadus veca, mācās Latvijas Universitātē Ekonomikas un vadības fakultātē un sapņo kļūt par dziedātāju. Kanāla 2 šovā piedalās, lai attīstītos kā dziedātāja un iemācītos strādāt televīzijā. Elizabetei Skrastiņai ir 16 gadu, viņa mācās Rīgas Teikas vidusskolāas 11.klasē un nākotni saista ar dziedāšanu, mūziku un kustību. E.Skrastiņa uzskata, ka galvenais, kas padara cilvēku laimīgu profesijā, ir enerģijas apmaiņa. Šovā piedalās, gribēdama iepazīt nepazīstamo sevī, mūzikā, sev apkārt un galvenokārt - lai muzicētu. Rihards Andris Bērziņš ir no Rīgas, mācās Rīgas Valsts 3. ģimnāzijā un sapņo strādāt ierakstu studijā. Piedalās šovā, jo vēlas jaunas iespējas. Dzīvi plāno saistīt ar mūziku, un šovs esot laba vieta, kur to sākt. Mārtiņš Ābelītis ir 23 gadus vecs, nāk no Ventspils, viņš ir iesācis studijas augstskolā University College Nordjylland. Šovā piedalās, jo savus no vecākiem mantotos muzikālos talantus līdz šim ir izkopis pašmācības ceļā, bet esot pienācis laiks tos parādīt un virzīties uz priekšu. Arturs Orba ir divdesmitgadnieks no Liepājas un vēlas mācīties mūzikas menedžmentu. Savu nākotni saista ar mūziku, šovā piedalās, lai iegūtu pieredzi uz skatuves televīzijas kameru priekšā un uzzinātu vairāk par šova veidošanu. Par vienu no saviem elkiem atzīst pasniedzēju Donu, arī Renāru Kauperu un Imantu Kalniņu.

Jolantas Gulbes-Paškevičas skolnieki

Ilvai Karro ir 21 gads, savus pirmos soļus dzīvē un mūzikā spērusi Apē, bet jau piecus gadus sevi sauc par cēsnieci. Šobrīd studē Latvijas Kultūras koledžā un nākotnes profesija tiek saistīta ar mūziku. Ja izdosies, viņa kļūs par dziedātāju. Kā pati atzīst, esot zinājusi, ka Jaunā Talantu Fabrika ir viņas lielā iespēja. I.Karro novērtē šova sniegto iespēju mācīties pie talantīgiem pedagogiem un personībām, viņa nespējot vien sagaidīt, kad varēs sākt dziedāt. Edgars Gusts, 25 gadi, nāk no Baltezera, ir pabeidzis Rīgas Tehnisko universitāti un ieguvis profesionālo bakalaura grādu ceļu un tiltu būvniecībā. Nākotnē vēlas būt veiksmīgs inženieris-dziedātājs un šovā piedalās, lai iemācītos labāk dziedāt un gūt interesantu pieredzi. Dāvis Mazurenko ir 19 gadus vecs ogrēnietis, mācās Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolā un vēls iestāties Codarts academy for the arts. Sapņu profesija - mūziķis. D.Mazurenko piedalās Kanāla 2 šovā, lai iegūtu jaunu pieredzi un zināšanas kā mūzikas, tā arī šovbiznesa jomā. Gunai Leščinskai ir 21 gads, viņa nāk no Ludzas un šobrīd mācās par farmaceiti. Nākotnē vēlas nodarboties ar dziedāšanu un mūzikas producēšanu, viņu interesē dziedāšana grupā. Kanāla 2 šovā piedalās, gribēdama mācīties pie profesionāļiem, attīstīt sevi un pārbaudīt spējas un izturību. Ilze Skarbule mācās Ogres 1.vidusskolā un vēlas kļūt par mūziķi, vokālo pedagoģi. Jaunajā Talantu Fabrikā piedalās, jo viens no mazi-lielajiem sapņiem ir sevis pilnveidošana, kā arī vēlme pierādīt sevi citiem.

Edgara Kramiņa jaunie talanti

Gunta Menģele ir deviņpadsmitgadīga jauniete no Tukuma, kuras sapņu profesija ir saistīta ar mūziku. Šovā piedalās, lai iemācītos dziedāt tik labi, ka cilvēki bauda dziedājumu un gūst prieku no tā. G.Menģelei nav elku muzikālajā pasaulē, un par vienīgo elku dzīvē var nosaukt savu mammu. Linda Mežore ir 21 gadu veca, nāk no Rēzeknes, studē Ekonomikas un kultūras augstskolā un grib kļūt par pasākumu organizatori un dziedātāju. L.Mežore piedalās Kanāla 2 šovā, lai pilnveidotu sevi un mācītos, par savu elku sauc Laimu Vaikuli. Ieva Pauliņa dzimusi Latgalē, šobrīd pabeigusi Rīgas Hanzas vidusskolu un plāno mācīties Rīgas Tehniskajā universitātē. Bērnudārzā vēlējusies kļūt par klavieru skolotāju, tomēr lielākais sapnis ir atrasties uz skatuves un muzicēt par prieku sev un citiem. Šovu uzskata par brīnišķīgu iespēju katru dienu attīstīt skatuvisko un vokālo prasmi. Šova laikā centīsies iegūt maksimāli daudz gan no vokālā pedagoga, gan no šova komandas, gan pārējiem dalībniekiem. Rita Riteniece ir deviņpadsmitgadīga jūrmalniece, tikko pabeigusi vidusskolu un nepārtraukti mācās no dzīves. Kanāla 2 šovam pieteikusies ar domu mācīties un pilnveidot sevi. R.Riteniece gribētu attīstīties līdz tam, lai kā muzikālais elks sev būtu vienīgi pati. Pāvels Fomkins ir 23 gadus vecs rīdzinieks, mācās RISEBA un sevi nākotnē redz tikai mūzikā. Piedalās šovā Jaunā Talantu Fabrika, lai kļūtu populārs un vēlāk uzstātos uz lielās skatuves.

Nenokavējiet šovu Jaunā Talantu Fabrika no 19.augusta visas nedēļas garumā Kanālā 2!

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu