Kutunjo uzaicina Upelnieku piedalīties viņa jubilejas lielkoncertā (27)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Itālijas estrādes dziedātājs Toto Kutunjo, kurš konkursā «Jaunais vilnis 2013» ar zemām atzīmēm novērtēja Latvijas dalībnieka Pētera Upelnieka sniegumu, uzaicinājis jauno dziedātāju piedalīties viņa jubilejas lielkoncertā 20.septembrī «Arēnā Rīga».

Leģendārajam itālim šogad palika 70 gadi un, joprojām būdams lieliskā muzikālā formā, viņš gatavo īpašu jubilejas lielkoncertu, ar kuru priecēs visu paaudžu klausītājus septembrī «Arēnā Rīga», informēja «Show event group» direktors Gundars Ūdris.

Itāļu dziedātājs atzīst, ka

viņam šķita simpātiskas Upelnieka entuziasms un darba spējas.

«Savā ziņā viņā redzēju sevi jaunībā - arī tikpat spītīgs un apņēmības pilns. Un, ja man jaunībā kāds kaut ko aizrādīja, tas tikai deva vēl lielāku stimulu censties. Tādēļ, ieliekot zemāku atzīmi, ceru, ka būšu devis Pēterim stimulu sasniegt augstas virsotnes mūzikas pasaulē,» atklāja Kutunjo.

Itāļu mūziķis min, ka viņam būs patiess prieks vēlreiz satikt Upelnieku, lai duetā ar viņu izpildītu dziesmu itāļu valodā.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu