Nakts laikā Pēteris Upelnieks izdomā, kā iekarot itāļa Toto Kutunjo labvēlību (81)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Jau šodien, 28. jūlija vakarā Jūrmalā noslēgsies starptautiskais jauno mūziķu festivāls «Jaunais vilnis 2013». Lai arī pēc žūrijas vērtējuma Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks ierindojies pēdējā vietā, pirms pēdējās konkursa dienas viņš visu nakti prātoja, kā uzrunāt žūrijas pārstāvi, slaveno itāli Toto Kutunjo, kas centīgi divas pirmās konkursa dienas Pētera uzstāšanos novērtēja ar astoņām ballēm.

«Jaunajā vilnī» katram konkursantam skatuves imidžu veido modes mākslinieks. Latvijas pārstāvi visas trīs konkursa dienas uz skatuves redzējām apģērbā, kuru izvēlējusies modes dizainere Tamāra Prokofjeva. Taču konkursa trešajā dienā Pēteris modes mākslinieces veidotajā tēlā ieviesa korekcijas. Nakts garumā diskusiju rezultātā ar savu radošo komandu Pēteris nolēma no skatuves uzrunāt ne tikai savus klausītājus, bet arī žūrijas pārstāvi Toto Kutunjo. Menedžere Gee jeb Ilze Eriņa devās uz Rīgu, un pāris stundās tapa T-krekls, ko rotāja slavenā itāļa portrets.

Ar oriģinālo ideju par tēkreklu Pēterim Upelniekam izdevās atkausēt Toto Kutunjo sirdi
Ar oriģinālo ideju par tēkreklu Pēterim Upelniekam izdevās atkausēt Toto Kutunjo sirdi Foto: Santa Sergejeva

Upelnieka ideja attaisnojās. Jau vakarā, kad Pēteris uzstājās ar «Brainstorm» basģitārista Ingara Viļuma sarakstīto dziesmu «Inspiration», viņš sava priekšnesuma laikā atvēra ādas jaku, tādējādi atklājot savu oriģinālo ideju – T-kreklu ar Toto Kutunjo portretu. Pētera vēstījums slaveno itāli uzrunāja. Galarezultātā par priekšnesumu Kutunjo piešķīra Pēterim 11 balles.

Pētera menedžerei Gee tērpu veidojusi "Okartes skatuves" mūzikla "Dzimuši mūzikai" tērpu autore Santa Vaišļa
Pētera menedžerei Gee tērpu veidojusi "Okartes skatuves" mūzikla "Dzimuši mūzikai" tērpu autore Santa Vaišļa Foto: Santa Sergejeva

Tā kā uzstāšanās un emocionālā spriedze jau ir aiz muguras, šovakar, kad Jūrmalā izskanēs «Jaunais vilnis 2013», Pēterim plānā iegūt uz krekliņa slavenā mākslinieka Kutunjo autogrāfu, ko vēlāk varētu pārdot populārajā iepirkšanās portālā «ebay».

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu