TV3 politiskā vasara

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 30.jūlija ik sestdienu skatītājiem TV3 Ziņu ietvaros tiks piedāvāta rubrika "Latvija. Otrie 20". Tā noslēgsies ar diskusiju raidījumu Latvijas republikas neatkarības atjaunošanas dienā, 21.augustā, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Šī vasara Latvijas iedzīvotājiem izvērsusies karsta ne tikai klimatiski, bet arī politiski, tādēļ TV3 Ziņu dienests sekos notikumiem ne tikai uz politiskās skatuves, bet arī atskatīsies uz valstī notiekošo plašākā laika griezumā, sagatavojot sižetu sēriju, kas 21.augustā noslēgsies ar diskusijas raidījums "Latvija. Otrie 20".

No 30.jūlija ik sestdienu īpašos TV3 Ziņu sižetos tiks aplūkotas tēmas, kas saistās ar Latvijas ārpolitiku, ekonomiku, sociālpolitisku, arī kultūru 20 gados. TV3 Ziņu žurnālisti sarunāsies ar spilgtākajiem politiķiem un ekspertiem Latvijā un Eiropas Savienībā, un ielūkosies arhīvu materiālos, lai skatītajiem sniegtu iespējami pilnīgāku skatu uz katru no tēmām.

Tas būs mēģinājums atskatīties uz paveikto Latvijas valsts 20 neatkarības gados un septiņos gados Eiropas savienībā. Šajā projektā iesaistījušies TV3 Ziņu žurnālisti Kristīne Žilde, Kaspars Beķeris un Edijs Bošs, kurš arī būs 21.augusta diskusiju raidījuma vadītājs.

Studijā tiks aicināti četri politiķi, kuri kādreiz bija katrs savā barikāžu pusē, bet nu ir vienā laivā - Eiropas parlamenta deputāti Ivars Godmanis un Sandra Kalniete, kā arī Tatjana Ždanoka un Alfrēds Rubiks.

Vai kara cirvis ir norakts, vai šie cilvēki spēj bezkaislīgi runāt savā starpā un, galvenais, domāt un strādāt Latvijas labā?! Sarunas tēma - 20 neatkarības gadi, septiņi no tiem Eiropas savienībā. Kas paveikts, kādas bijušas kļūdas? Vai valsts attīstība virzījusies pareizā gultnē?

TV3 Ziņu sižeti "Latvija. Otrie 20" - no 30.jūlija ik sestdienu plkst.19.50 un diskusiju raidījums - 21.augustā plkst.20.

Latvija. Otrie 20 top ar Eiropas Parlamenta atbalstu

.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu